O lectura mai… altfel

E trecut de 11 seara, ora dupa care majoritatea cotidianelor isi updateaza stirile online. Ce citeam eu inainte de culcare?

Ca sa visez frumos, am aflat, din Evenimentul Zilei, urmatoarea informatie :“Loto: Se ingrasa reportul la 6/49” … Mda, maine merg la agentia Loto si imi cumpar bilet…poate, poate nu o mai juca de data asta Ogica ala!

Din Gandul, la sectiunea Sanatate (da, mai citesc si despre asa ceva, din cand in cand!) aflu ca “Hormonii femeilor influentati de mirosul barbatilor”. Adica articolul spune ceva de transpiratia unui barbat care innebuneste o femeie…Oare acelasi efect l-o avea si daca tipul nu se spala 2 luni ? Disgusting!

Dintr-un link intr-un altul, ajung la Ziua, de unde aflu cum fierbe justitia, cum este calcata in picioare de aceeasi demagogi, tradatori si impostori comunisti (nu dau nume!). Asadar, Monica Macovei, ministrul Justitiei ar putea fi demisa. De ce? Pentru ca asa vor muschii lor….

Trec peste greturile provcate de niste rebuturi ale societatii, pentru ca asta reprezinta pentru mine comunistii, si ajung la Saptamana Financiara. De aici aflu ca de fapt orice prost face facultatea pentru a avea salariul de 880 lei, ca asa ii da statul. Chiar daca nu a stiut ce inseamna invatzat in sesiune, chiar daca a chefuit prin toate barurile si cluburile mort de beat, daca are diploma de absolvire a facultatii e musai sa-i dai salariu de 880 lei, mai mult decat unei femei aflate in concediu de maternitate.

Tot citind presa aflu ca sunt liceeni care invatza sa devina lideri (sper ca nu urmeaza exemplele secolului nostru, adica Bush Jr retard, Iliescu sau Gregorian Bivolaru); peste 250 de localitati defavorizate vor avea legatura la internet (ca n-au ei ce manca nu importa, necesar e internetul); din nou din Saptamana Financiara aflam ceva interesant: “Un student costa statul mii de euro, dar nu dam doi bani pe absolventi”, sau cum sa faci o scoala pentru nimic zic eu. Degeaba te chinui si inveti, oricum putini angajatori iti dau sanse sa practici ceea ce ai studiat, nu?

Spre final zic sa ne amuzam putin, aflati ca aveti un job foarte bun, mai putin in cazul in care va regasiti prin lista din Gandul .

Cam asta am lecturat inainte de un somnic odihnitor.

200411141307030sweetdr.jpg

P.S : Stiti ca maine cica e Valentine’s Day? Nu? Nu-i bai, n-ati pierdut nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.