Batalia Sexelor promoveaza violenta in familie!

Cica a aparut o noua emisiune pe Prima Tv. Despre ce este vorba?
“BATALIA SEXELOR – NOU! |

Reprezinta barbatii sexul puternic? Sunt femeile atat de slabe, pe cat cred partenerii lor? Cine “canta” in casa, “cocosul” sau “gaina”? “Batalia sexelor” este emisiunea in care patru cupluri vor incerca sa-si imbunatateasca relatia, pe parcursul a 40 de zile. Fiecare cuplu va fi urmarit separat, pentru a putea observa ce anume nu merge bine intre parteneri, care sunt punctele forte, dar mai ales punctele slabe ale relatiei, precum si motivele de cearta. Alternativ, fiecare partener va avea posibilitatea sa fie “sef”, atat in casa cat si in relatie. La finalul celor 40 de zile, cuplurile isi vor atinge sau nu scopul – imbunatatirea relatiei.”

 

Cam asta ar fi, pe scurt, descrierea noii emisiuni. Ei, bine, din greseala m-am uitat pentru 5 minute la noul “reality-show”. Stiti ce? Din punctul meu de vedere, Prima Tv a dat-o-n bara cu chestia asta.

Emisiunea asta incurajeaza violenta in familie. Ma intreb cat se repede o sa se sesizeza asociatiile de protectie a familiei, ca de CNA nu zic nimic.

Palme peste fatza, lovituri, injurii … cam asta inseamna Batalia Sexelor!

Dar, fiind o emisiune pentru oameni de la tara, mai mult ca sigur ca va avea succes. Ca asa e la noi, romanii, toate emisiunile ce ne umilesc demnitatea si pomoveaza prostia, au cel mai mare rating!

Doamne, da-le minte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.