Ce nu face romanu’ pentru un euro…?!?

… sau pentru 200 de euro! Stiti cu totii noua lege conform careia toti cei care se casatoresc pentru prima data primesc 200 de euro de la stat, ca recompensa pentru pasul facut, probabil!

De cand a fost aprobata si aplicata aceasta lege, mii de romani – mai tineri, mai batrani, mai “colorati” – au dat fuga la primarie ca sa-si faca … prima cununie civila.

Ananova prezinta lumii intregi povestea a 3 generatii de romani din Targu Carbunesti, Gorj, care au ales aceeasi zi pentru a spune “Da” in fata ofiterului starii civile.

Primii au fost seniorii, adica bunicii, de 60 respectiv 58 de ani. Gheorghe si Elena Ghinea sunt impreuna de 40 de ani, dar abia acum au “avut timp” sa-si legalizeze relatia. Urmatorii care si-au jurat credinta, la doar cateva minute distanta de batranei, au fost Sinoris si Rita Ghinea, care desi au 6 copii impreuna, actul casatoriei nu a parut sa fie important pentru ei, pana acum. Singurii care nu au experienta vietii comune si a greutatilor matrimoniale sunt Laurentiu si Mariana Ghinea. Proaspatul mire are 21 de ani si a decis sa o ia de sotie, pentru a-i fi alaturi la bine si la rau, pe iubita sa de 20 de ani.

Si, uite cum averea familiei a sporit intr-o singura zi cu 600 de euro! Asa da afacere de familie!

1 thought on “Ce nu face romanu’ pentru un euro…?!?

  • will you marry me???? oh well..i know…relatives can’t..but..can’t we make an exception???ok,ok,bring a friend or something.:) i look forward to it!:))) signed :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.