Concediata din cauza implanturilor prea mari!

Aproape in fiecare zi, citesc ce tampenii se mai intampla prin lume. Pe Ananova.com e sectiunea Quirkies unde poti sa citesti despre prostia omeneasca in toata splendoarea ei. Sa-i spunem ca e un fel de Libertatea de la noi, doar ca articolele sunt scrise ceva mai obiectiv si sunt mai documentate.
Citeam despre o tanti agent care a fost concediata de seful ei deoarece si-a marit sanii prea mult. Totusi, adevaratul motiv al concedierii acesteia a fost aparitia domnitei intr-un pictorial publicat intr-o revista erotica (domnisoara in cauza vroia sa-si faca debutul in industria erotica!). Ce mi s-a parut amuzant de-a dreptul e optimismul tinerei, care a declarat ca isi va deschide propria afacere cu imobiliare, iar in privinta atragerii clientelei nu-si face griji deoarece e sigura ca pozele cu sanii ei, afisate pe cartea de vizita si in reclame vor fi suficiente.
Suficiente ca sa vina omul sa le vada, dar daca vrea sa le si atinga? I-as sugera sa-si deschida mai bine o firma de filme porno. Succesul ar fi garantat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.