Ctrl-Alt-Del …

Calin Popescu Tariceanu ar vrea sa puna in aplicare programul prin care fiecare elev sa primeasca un laptop de 100-150 dolari. Adica, orice copil de la tara care nu stie cu ce se bat tastele va primi laptop.

In loc sa schimbe programele educative si sa imbunatateasca laboratoarele de informatica, ai nostri alesi prefera sa arunce banii pe geam cumparand laptopuri pentru toti elevii.

Adica nu conteaza daca acel elev nu stie cum se deschide un laptop, nu conteaza ca nu stie cum se intretine, noi le dam notebook-uri, ca sa nu se spuna ca nu ajutam tineretul intr-ale tehnologiei.

In prezent exista programul ce prevede subventionarea a 200 de euro pentru elevii care nu au posibilitati financiare pentru a-si achizitiona un calculator. Nu e mult nici 200 de euro, dar unui copil de 12 ani nu e musai sa-i cumperi cel mai performant calculator. Vrem ca cei mici sa stie sa foloseasca un calculator, sa aiba acces la tehnologie, dar nu am vrea sa devina dependenti de jocuri sau messenger.

“Este vorba despre un proiect cu scop educational, de realizare a unui laptop la un cost foarte scazut, de aproximativ 150 de dolari. Nu stiu daca parintii vor avea 1.000 de dolari ca sa cheltuiasca pentru un calculator adevarat, de birou, dar putem sa ne permitem un astfel de program educational”, spune Tariceanu.

2 thoughts on “Ctrl-Alt-Del …

  1. lilisor Post author

    Simplu. Iei un baros si dai si dai si dai … pana nu mai ai in ce da.
    Glumeam. Folosesti degetelele!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.