Do I look fat in this?!?

“-Draga, nu ti se pare ca te-ai cam rotunjit?

-, dar cum indraznesti. Port aceeasi masura, 36, ca atunci cand ne-am casatorit.”

Cam asa ar suna o discutie dintre un sot si o sotie dupa 5 ani de la casatorie. Se spune ca toti oamenii se schimba in timpul casniciei (eu n-am de unde sa stiu exact, inca nu am spus “DA”). Majoritatea se ingrasa.

Pornind de la dilema sotiei (Dragul meu, asa-i ca pantalonii astia nu-mi fac fundul mare?!?), cativa jurnalisti s-au pus pe cercetari. Si, ce credeti ca au descoperit? Marii producatori de imbracaminte saboteaza publicul prin modificarea marimilor la pantaloni si nu numai. Avand in vedere ca populatia Terrei devine din ce in ce mai grea, oamenii nu se pot abtine de la mancare si de la un regim de viata nesanatos, asa ca marii producatori s-au gandit ca astfel isi vor cam pierde din clienti. Pentru ca, sa recunoastem, o persoana supraponderala devine depresiva atunci cand se afla fata in fata cu adevarul si realizeaza ca de fapt nu mai poarta marimea 36 si a trecut direct la 46 in doar cateva luni.

Ce poate fi mai simplu decat sa-ti minti clientii ca si-au pastrat aceleasi masuri? Faza asta am observat-o anul trecut, cand marimea S (small pentru necunoscatori) imi era prea mare, desi eu nu slabisem deloc, dimpotriva.

Aici puteti citi mai multe amanunte!

1 thought on “Do I look fat in this?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.