Flash news

In presa de azi am aflat cauza comentariilor rautacioase la adresa Lianei Stanciu, Mita de la Bere Gratis si Mihaela Radulescu : romanii sunt invidiosi. Nu e o noutate. De fiecare data cand in presa sunt prezentate cazuri din viata persoanelor publice (termenul de “vedeta” e exagerat atunci cand vorbim de acele persoane care sunt cunoscute de intreaga tara pentru diverse activitati) oamenii incep si injura, dau cu parul, se transforma in justitiari si condamna persoanele pentru ceea ce fac. Cazul la care fac referire e desigur cel al Teodorei, micuta de nici 2 ani care a fost diagnosticata cu maladia secolului : cancer!

Statul ar putea desfiinta alocatiile lunare oferite copiilor si se are in vedere acordarea de alocatii doar persoanelor nevoiase sau alocatii diferentiate in functie de salariul parintilor. Asta ar insemna sa incurajam in continuare oamenii care fac copii pe banda rulanta doar pentru amarata aia de alocatie. Mai bine ar incerca sa minimalizeze birocratia si sa lase investitorii sa vina in toate orasele din tara, sa creeze locuri de munca.

Din Cotidianul de azi am aflat ca virusul HIV si SIDA s-ar fi raspandit din Africa in Haiti si apoi in America. Interesanta totusi teoria jurnalistului Randy Shilts conform careia virusul HIV s-ar fi raspandit din cauza unui stewardez homosexual pe numele sau Gaëtan Dugas. Sa fi fost homofob?!?

fire.jpg

Marele incendiu ce a cuprins California saptamanile trecute ar fi pornit din joaca. Un copil recunoaste ca s-a jucat pe afara cu chibritele. Aproape 1.600 de case au ars, 15.000 de oameni au fost evacuati din casele lor iar vedetele au trait cu spaima ca isi pot pierde oricand una din proprietati. Totul din pricina unui copil. Ce bataie il paste! Mai multe pe CNN.com.

Pe site-ul de la EuropaFm am aflat ce este Halloween-ul. La noi nu se mai tine (01 noiembrie) Ziua Mortilor? Nu se mai imparte grau fiert ornat cu bomboane prin cimitir? E musai sa scobim dovleci si sa mergem cu “trick or treat”? Mie tot mai mult imi placea graul pe care il fierbea mami cateva ore dupa care il lasa la racit si il amesteca in farfurie cu lapte, cacao si bomboane. Eh … au fost vremurile alea. Acum mancati dovlecii! Apropo de Europa Fm am descoperit si fratiorul spaniol al radioului nostru de milioane de romani.

2 thoughts on “Flash news

  • In legatura cu incendiul, este ceva ce doar in America se poate intampla… bataia ca bataia, dar iti dai seama bietii parinti (care mai mult ca sigur nu au avut timp sa-i ofere copilului o educatie adecvata datorita stilului de trai in USA) cat vor trebui sa indure pentru cele 1600 de case, ca sa nu mai punem ca se vor trezi vedetele ca li s-a pus viata in pericol si vor daune.
    Cat despre sarbatorile noastre nationale, Dumnezeu cu mila… ne place sa pupam in poponeatza alte nationalitati si uitam ca de fapt suntem Români… asa suntem noi.. ne place sa ne dam Americani, Nemtzi, Evrei, Negrii, sau orice altceva ni se pare mai interesant… sad but true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.