Maine incepe Bacalaureatul

Pentru ca maine incepe o noua etapa in viata proaspetilor absolventi de liceu si anume examenul de Bacalaureat vreau doar ca cei speriati de aceste examene sa stie ca e important sa nu se piarda cu firea, mai ales la probele de oral.

Maine se va da examenul oral la Limba si Literatura Romana asa ca dragilor, indiferent de subiectul de pe foaie, important e sa aveti prezenta de spirit si sa va faceti cat de cat un plan de idei. Cand ajungeti in fata examinatorilor, nu uitati ca si ei sunt oameni.

Bafta mare tuturor celor ce maine vor incepe o noua etapa in viata.

P.S : My little sister is the best!

3 thoughts on “Maine incepe Bacalaureatul

 • Noua etapa? Glumesti, nu? Astea-s povesti de adormit copiii…As da 10 examene de bacalaureat decat 5 dintr-o sesiune la materiile de la faculta!

 • banuiesc ca si tu pe vremea liceului erai speriata de Bac. E si normal. E prima data cand ai de-a face cu o sesiune de examene. Plus ca incerc sa o linistesc pe surioara mea, acum a terminat liceul si are nevoie de toate incurajarile posibile. been there, done that, asa ca stiu cum e.
  Si, da examenele din sesiune sunt mai grele decat Bacalaureatul, dar …si facultatea e o alta etapa din viata tinerilor.

 • Stii cum e… abia cand treci peste un hop iti dai seama ca de fapt nu era asa infricosator… 😉
  Da, eram speriata si sincer ma sperii si acum cand vad ce subiecte le-au dat la romana…
  Totusi, trebuie sa recunosc ca de cand am dat eu bacu’ (acu’ 2 ani) lucrurile par sa se fi schimbat putin…Noi am avut subiecte normale pentru niste absolventi de liceu…acum par sa le dea subiecte de doctorat…
  Bafta surorii tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.