Femei, pisici si caldura

Specialistii in meteo din Anglia spun ca anul 2007 va fi cel mai calduros an din acest secol. Ati observat cat de frumos e afara? Suntem rasfati cu vreme buna, termometrul se mai inroseste putin, iar natura iese din startea de amorteala.

La final de februarie ar fi cazul sa iesim din starea de hibernat, sa demaram planurile pentru a aplica ideile pregatite inca din toamna. Ori putem sa mai motaim si lenevim inca putin pana dupa Babele lunii Martie.

Femeile ar prefera pisicile

Si daca tot am pomenit de motaiala si leneveala, am aflat recent ca cele mai multe femei care au pisici ar prefera compania acestora decat tovarasia partenerului de viata. Mai pe scurt, intr-o relatie barbatul e detronat de … pisica.

Au ochii migdalati sau rotunzi si privire de „azi nu, poate maine”, o atitudine de „lasa-ma sa te las” si, spre deosebire de un barbat, tace si asculta.

Sigur, presupun ca e placut sa ajungi acasa si o pisica sa-ti miaune printre picioare, in semn de bun venit. Cred ca e placut si sa asculti torsul felinei in momentele linistite. Dar parca nicio pisica nu poate inlocui complet o imbratisare. Ori un sarut de revedere.

1 thought on “Femei, pisici si caldura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.