Work hard, stay humble!

Nesimtirea nu are varsta … din nou!

Saptamana trecuta, mergand la scoala, am luat tramvaiul. Inca de la urcare am observat ca nu erau foarte multe locuri libere asa ca decis sa stau in picioare in capatul vagonului, sa las loc batranilor care ar urca la urmatoarele statii.

Oradenii stiu ca sunt tramvaie ce au scaunele tapitate si scaune simple din metal care-s reci cand vatmanul nu porneste caldura. Ei bine, la statia de la Piata Mare a urcat o baba care, dupa ce a studiat lumea din tramvai si locurile libere, s-a indreaptat spre un elev de vreo 7-8 ani care ocupase un scaun tapitat, si fără vreo jenă i-a spus: “Hai, fii baiat cuminte si cedeaza locul la batrani!”.

Asta desi chiar langa prunc erau 2 scaune libere necapitonate, si inca unul tapitat, pozitionat in sens invers directiei de mers. Baietasul s-a ridicat, si-a luat ghiozdanul in spate si a venit langa mine, injurand cu voce inceata baba nesimtita.

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.