Oameni bolnavi …

Adineaori ma uitam pe Discovery Channel si ceea ce am vazut m-a socat! M-a facut sa-mi dau seama ca sunt foarte norocoasa ca am un corp suplu, ca am un prieten care ma iubeste asa cum sunt si ca mama natura m-a inzestrat cu un metabolism accelerat, astfel ca pot sa mananc ce vreau, cand vreau si cat vreau!

fat-girl.jpg

Dar sa va povestesc! In Statele Unite (da, tara tuturor posibilitatilor si locul unde s-a rasturnat carutza cu oameni bolnavi psihic) exista oameni care iubesc nespus de mult femeile obeze! Emisiunea se numea :”Fat girls and the feeders“. Daca s-ar opri numai la a le iubi asa cum sunt, ar fi bine, dar acesti oameni, bolnavi de-a dreptul, isi indoapa femeile, cu scopul de a vedea cat de mult se pot ingrasa.

Culmea e ca au si erectie atunci cand vad o femeie obeza. Barbatilor, care se excita la vederea unei femei obeze goala, li se spune “Obezofili”. Cum spuneam, acestia sunt un pic dereglati la creier dar totusi sunt inofensivi. Spre deosebire de cei care indoapa femeile obeze, care se folosesc de ele pentru a se masturba si alte cele.

fat-man-food.gif

Sincera sa fiu, mi s-a facut greatza cand am vazut materialul cu pricina pe Discovery. Cum poate cineva sa fie atat de gras? Cum poate sa se excite cineva la vederea unor filme si poze cu oameni obezi?

Toata compasiunea mea pentru saracii oameni care sufera de obezitate! E pacat ca niste persoane neajutorate sunt folosite in scopuri perverse, periclitandu-le in acelasi timp integritatea morala si sanatatea fizica!

Nu am pus poze cu femeile din emisiunea vizionata, nu de alta, dar n-as vrea sa va stric pofta de mancare! Plus ca internetul ofera foarte multe posibilitati, mai ales atunci cand vine vorba de imagini!

12 thoughts on “Oameni bolnavi …

  • Hei din cate am citit din mesaje tipa asta feminista e super! nui de mirare k toata lumea vrea so cunoasca! celelalte sunt supergeloase! bv sexxyguy!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.