Piesa zilei!

the-godfather-poster.jpeg

Ati vazut “Nasul“, cel cu Marlon Brando in rolul conducatorului mafiot? Eh, ce intrebare stupida, nu? (spun asta pentru ca am speranta ca macar cei 3 oameni care intra pe site-ul asta sa aiba un nivel de cultura ceva mai ridicat decat cei ce intra pe, sa zicem, site-ul lui Gutza – daca are, Doamne fa sa-i pice hostingul si toate cele ce-l tin pe net!)

Soundtrack-ul original al capodoperei regizate de Francisc Ford Coppola e interpretat de Andy Williams – piesa memorabila ce o stim cu totii se numeste Speak Softly Love (o melodie ce-mi face “goose skin” de fiecare data cand o aud!). Ce nu cred ca stiati e ca rockerii de la Guns’n’Roses au interpretat la chitara si pian piesa din “Nasul”. Culmea, suna foarte bine, ba mai mult m-a facut sa intru intr-o stare de meditare si relaxare.

Si pe cand meditam eu asa frumos, dintr-o data un gand negru si fioros s-a cuibarit in mintea mea : vine sesiunea de restante. Iar eu am o restanta la dreptul public. Iarasi trebuie sa ma chinui sa invat? Iarasi trebuie sa fac fatza unei materii pe care o dispretuiesc din toti porii?

Ce mai pot sa fac? Schimb muzica, trec pe ceva mai energizant si incerc sa citesc primele cuvinte din seminar : “Rolul dreptului consta in formularea regulilor de conduita generala obligatorii atat pentru indivizi – priviti separat sau in grup, potrivit anumitor principii si criterii, cat si pentru organismele care exercita autoritatea publica.” Acu, lamuriti-ma si voi : cum sa invat asa ceva?

P. S : in caz ca va intrebati de unde stiu cine canta piesa din Nasul, aflati ca n-am avut nevoie de Google, am putina cultura muzicala.

14 thoughts on “Piesa zilei!

 • sunte`ti lipsiti de respect si valori, acuzati in unele cazuri oameni pentru care respectul e ca si aerul, va uitati la stiri doar pentru senzationale.. ganduri muult prea mici pentru chestiuni atat de mari nu va creatzi idei preconcepute despre anumite personaje pe care le stiti doar la tv

 • daca acele personaje nu s-ar face de rusine la tv, poate ca nu ar fi atatea idei preconcepute. Dar, de vreme ce Gutza singur s-a facut de rusine de atatea ori la tv, ce mai poti spune despre el?!? E un incult si a dovedit-o el.
  Nu vorbi de el ca si cum ar fi o mare valoare culturala, nu e si nici vreun manelist nu va fi vreodata. Ca si persoana poate o fi altfel, dar nu-s curioasa! 🙂

 • gresesti fetitza, nu sunt fan guta nici atata minune, nu ascult manele, nu ascult nici hard rock nici chiar soft, personajele la care faceam referire sunt cu totul altele si nu e vb de ras e vb ca ele sunt intelese gresit, ei traiesc intr`o cultura a lor (din nou nu ma refer la manelisti!!!)unde respectul e pion central iar restu printre care si eu la inceput nu`i puteam intelege pana ce nu i`am cunoscut!!!

 • si care e faza fa… manelele e tare ji mie astami plake…nujt kre ie faza k cultura are toata lumia ji dak askulta manele ji dak nu…. manele rulz ji nujt da nam vazut nashu ji nici numi plake fatza lui k nus ku ajtea mafioti ji alea alea…!!! la mine in zona gajka mea e cea mai tare ji facem legea sa moara dujmani.. fara numar!!! niji numi plake gutza k e veki deja … salam rulz ji pujtiu..! clasik sa ajkulte cin vrea k e najpa rau frate…
  vreau sa vb ji io cu maneliste beton kare jtiu ce vor… k la mine banii ji distractia e garantat… am la bani de ma inerveaza ji sa moara toti dujmanii… cautama p mes maneloman_xxx_666_ro
  hai steaua

 • h3h3 kare drog fah.. k numa beu la kef ku frati mei ji sa moara familia dak ma droghez k nam treaba cuastea…. ji kare ie qestia .. krezi k nujt cei aia rihab…?? ci glume najpa ai in program! ce mai… manele e beton salam ji pujtiu… sper sa gasesc multe maneliste adevarate kare jtiu cei aia diztraqtie frateeee ..pe la spateee pe la spateee… dar ji nu numai k is bazat frate ji nu ma interesiaza qesti ji abureli cik askulti muzik buna… manele este muzik adevarata….. restu ie vrajeala ji io nus cu dastea orikum, penal!.. ji io am telefoane cu manele klar.. ji dau muzik la maxim peste tot k asai beton.. nu imi pasa de anuc a ta… vrajeala…. k io dau mai tare!…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.