Reclame de rahat!

De vreo 2 ani sunt abonata la diverse site-uri de stiri care imi trimit zilnic o revista a presei pe mail. Printre site-urile respective se numara si my-press.ro. Pe vremea cand lucram in radio era o sursa excelenta de a mai citi stirile din presa centrala.

Nu despre my-press.ro vroiam sa va povestesc ci mai degraba de faptul ca de fiecare data cand dau click pe o stire din interiorul mailului si ma duce la site-ul respectiv nu pot citi stirile. De ce? Din cauza unor reclame stupide care ocupa jumatate din monitor si nu dispar nici macar dupa ce dau click pe butonul ala idiot ce spune “Inchide”. Pai pentru ce mama naibii mai e ala pus acolo daca nu se duce reclama de pe monitor? Ca sa fac eu febra musculara din datul de clickuri? Fir-ar sa fie de reclame. Daca tot vreti bani din reclame de ce mama naibii le puneti in asa hal? Sau doar reclama conteaza? Asa am ajuns sa facem presa? Reclama cat cupinde si continut zero?

Azi mi s-a intamplat aceeasi chestie de vreo 4. Ultima data nici nu m-am mai sinchisit sa citesc ceva. Am inchis pagina. Daca vreti vizitatori ar fi bine sa faceti ceva cu reclamele alea care efectiv te impiedica sa vezi ceva in afara de un banner amarat si lame.

Dovada ca nu va mint!

screenshot.png

6 thoughts on “Reclame de rahat!

 • aprob, m-am enerveat cand am vz pe antena3.ro parca, sau ceva site de televiziune. Intra tot timpu kkturile alea. Nu au bani si incearca sa castige din reclame sau ce masa:)

 • Deh … abia ce trecusem de la Windows la Ubuntu si inca nu apucasem sa-mi instalez Ad-block. Iti dai seama ca am inceput campania de blocare a reclamelor idioate.
  Totusi daca reclamele alea nu m-ar impiedica sa vad ceva pe site ar fi ok, ad-block-ul nu ar mai avea rost, dar avand in vedere ca advertiserii de la noi asa inteleg conceptul de promote stuff … the hell with dumb commercials.
  Sper ca postul asta sa ajunga si la acele persoane care se ocupa de publicitatea online.
  Dragilor, nu mai vindeti spatiu pana la Dumnezeu … pana la urma si Internetul are limitele sale.

 • Ubuntu?? am auzit UBUNTU??? ohooo!!! sunt cea mai mare fana Ubuntu! il folosesc deja de un an, si sunt super incantata! plus ca asa bine ma simt cnad imi aud prietenii ca iar s-au virusat, in schimb eu nu a, nicio problema! :))
  super, deci inca o linuxista!! incantata!!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.