Recomandari si reflectii

Pentru ca maine vom (eu si bruta mica) fi in drum spre Lugoj via Timisoara, nu cred ca voi avea prea mult pentru a mai da pe lilisor.net.

Stiu, dorul de mine o sa va sfasie incet-incet, dar … pentru a va mai alina suferinta cauzata de lipsa mea am pentru voi cateva recomandari la care ma astept sa reflectati (cum mi-a spus un profesor la un examen!) :))

Pentru inceput uitati-va bine la acest clip! L-am gasit pe blogul Webmyc.com, pe care l-a randu-i l-am descoperit prin intermediul Blog Browsingului! 😛 Dupa sarbatori voi reveni cu un post special legat de bolile cu transmitere sexuala si contraceptie.

Rasfoind bloguri din blegosfera romaneasca am ajuns la Zoso si Bobby Voicu (cel care nu difuzeaza Anouk cu Nobody’s Wife la radio Lynx). Personal nu cunosc pe nici unul, stiu doar ca amandoi sunt mosi intr-ale blogosferei si s-au pus sa dea lectii bebeilor bloggeri, adica celor ca mine. Am avut rabdare sa citesc toate cele 4 articole ale lui Zoso in care explica in cativa pasi simpli ce ar trebui sa faci ca sa aduci trafic, sa-ti pastrezi cititorii si mai ales cum sa te faci cunoscut in blogosfera romaneasca. Ehe, teoria ca teorie dar practica ne omoara, spunea cineva! Articolul lui Bobby mi s-a parut foarte la obiect si incurajator, mai ales pentru un “bebe” blogger, desi eu nu stiu in ce categorie ma incadrez. Am peste un an de vechime intr-ale bloggingului dar traficul meu se rezuma, pana acum vreo 2 luni, la mami, tati, surioara si inca vreo 3 prieteni. Spun asta fara vreo frustrare legata de trafic sau ceva.

Ultima chestie la care va invit sa reflectati porneste de la niste fotografii cu niste tipe atat de slabe ca ma mir de faptul ca mai stau pe picioare, gasite la Fulgerica. Cum naibii sa fii atat de obsedata de slabit incat sa nu-ti dai seama ca mai ai putin si te ia vantul?! Obezitatea e o adevarata problema in lumea intreaga, dar multi oameni efectiv nu stiu sa faca diferenta dintre gras si potrivit, a te incadra in parametrii normali. Am intalnit persoane atat de complexate de aspectul lor fizic incat m-au facut sa ma intreb de ce naibii ma mai obosesc sa le spun ca arata fantastic?! Am prietene care arata foarte bine dar care mereu sunt nemultumite de coapsele lor: “vai, uite ce solduri mari am, vai ce sunculite!”Uff! De ce trebuie sa fim atat de complicati?

P.S: sambata vom petrece cateva ore bune prin Timisoara, cel mai probabil undeva la o bere. Cine vrea sa ni se alature, sa caute clubul cu Timisoreana nefiltrata! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.