S-a mai dus una… mai raman milioane!

Asa cum deja s-a aflat prin intermediul mass-media, controversata si spectaculoasa Anna Nicole Smith a trecut in nefiinta! Pe scurt : Anna, pe numele sau real Vickie Lynn Hogan, vine din Texas (da, acolo unde s-a rasturnat carul cu prosti – vezi cazul Bush Jr.- ), a renuntat la liceu, s-a maritat la 16 ani cu un bucatar, a facut un copil, a divortat, a ajuns chelneritza, dansatoare la bara, si cine stie ce altele o mai fi facut. Adica, a avut o adolescenta aventuroasa. Bun. La 26 de ani pune mana pe miliardarul petrolului, J. Howard Marshall II, care, atunci cand a spus “Da” in fatza altarului, avea frumoasa etate de 89 de anisori. Bineinteles ca dupa un an a plecat de pe acest pamant, in urma sa lasand cutia Pandorei deschisa. Au urmat scandalurile legate de averea moshului, intre cine si cine se imparte ciolanul, stiti voi, lupta dintre hiene.

Ok, de parca nu erau de ajuns procesele in care era implicata, Anna lanseaza stirea bomba cum ca ar fi insarcinata. Intrebarea era atunci (si, fie vorba intre noi, va mai dainui mult timp de acum inainte) cine e tatal?!? Un tip, avocat de meserie, pe numele sau Howard K. Stern, ultimul amant oficial al blondei spune ca el ar fi cel vinovat de conceperea nevinovatei Dannielynn. Totusi, dupa moartea Annei inca 2 persoane si-au anuntat posibilitatea paternitatii, si anume Printul Frederick von Anhalt, de 59 de ani si Larry Birkhead, un alt amant. Adevarul e undeva la mijloc. Cert e ca judecatorii americani au decis sa nu o ingroape pe “marea vedeta” pentru ca nu cumva fetita de 5 luni a acesteia sa fie schimbata cu un alt copil, de catre cineva cu interese ascunse.

Cum spuneam, lucrurile sunt complicate si nici pe departe, aproape de vreo rezolvare. Ceea ce m-a uimit cel mai mult e slava in care o ridica acum americanii. “Saraca, ce viatza tumultoasa a avut”, “Biata de ea, cate a indurat”. Se spune ca nu e bine sa vorbesti mortii de rau, si nici nu intentionez, dar totusi, Anna Nicole Smith nu a fost o sfanta, dimpotriva!

Dumnezeu s-o odihneasca in pace, si fie ca macar acolo in cer sa-i dea ceva mai multa minte si rushine, ca pe Pamant nu a primit deloc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.