Schimbări

Azi am reuÅŸit să fac mici schimbări pe blog. Dacă până acum nu v-aÅ£i dat seama că fiecare vizitator poate seta culorile după bunul plac (e acolo sus butonul de Options cu un curcubeu) ei bine, de azi am MyBlogLog ÅŸi … Blog Browsing (colÅ£iÅŸorul din dreapta!) pe LiliÅŸor.net

E distractiv să poţi să schimbi câte ceva. A fost un pas mare pentru mine, o afoană în tot ce ţine de HTML.

Pe viitor, pe măsură ce avansez, o să mai schimb câte ceva pe blog, aşa că staţi pe aproape!

Apropo de schimbări, colegii de la Bihon (care şi-au schimbat faţa săptămâna trecută) împreună cu restul portalurilor organizează Loteria de Crăciun.

P.S : Cea mai bună felicitare de Crăciun!

porn-computer.jpg

4 thoughts on “Schimbări

 • ooooooooooo , nu am castigat la loterie :(((((((((((((((((((((((((((((((((

  MyBlogLog si BlowBroiwsing le fol si eu, si is f utile. Bafta si sarbatori fericite

 • Faptul că acum însemnările apar pe fundal gri-deschis e un lucru pozitiv, ochii nu mai obosesc atît de repede ca în cazul fundalului alb.

  Pe de altă parte atunci cînd faci schimbări trebuie să vezi cum arată situl în programele de internet cele mai folosite. Blogul tău arată bine, cu excepţia colţului dezlipit unde sînt probleme. În primul rînd Maxthon 2 (pe care-l folosesc eu în mod curent) pur şi simplu nu-l afişează, pentru că-l consideră publicitate. În Firefox afişarea e urîtă pentru că e adăugat un fel de cadru cu bare de derulare. Bineînţeles că şi aici poate fi blocat. Doar în IE se vede bine. În Opera te las pe tine să încerci.

  Ar fi bine să schimbi denumirile secţiunilor principale (Home, Options, Archives, etc.) în aşa fel încît să apară în română, dacă se poate bineînţeles.

 • Am incercat sa schimb din comments in comentarii, dar n-am reusit. E oleaca mai complicat asa ca dupa Craciun voi cere sfatul unor persoane mult mai pricepute intr-ale HTML-ului.
  Cu pasi mici invat si eu cate ceva si schimb! Orice lucru bun nu se invata peste noapte si eu prefer sa fac pasi mici si siguri decat mari si gresiti!
  Sarbatori fericite Amerenescule si verifica-ti mailul! Daca e valabil cel pe care mi l-ai lasat la comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.