Silence, I kill you!

Cam asa par sa spuna mai nou si italienii la auzul graiului romanesc. Dupa ce un tigan, Romulus Nicolae Mailat, a violat, batut si a dus la moartea unei femei din Italia, sotie de capitan de marina, ce mai putem face?!? Ne bagam capul in pamant si ne ducem crucea mai departe. Ce poti face? Te lepezi de nationalitatea dobandita la nastere? Acuzi tiganii de toate faradelegile realizate in strainatate? Te speli pe maini spunand ca esti unul din putinii romani civilizati?

Oamenii sunt atat de diferiti, nu doar datorita culorii pielii, kilogramelor, culorii parului sau limbii vorbite. Oamenii se diferentiaza cel mai mult atunci cand vine vorba de caracter. Dupa caracter si comportament iti poti da seama cu ce fel de om ai de-a face. M-am saturat de toate jegurile care se plang ca in Romania nu pot munci si nu pot trai si fug dincolo unde ne fac pe toti de rushine. M-am saturat sa fiu etichetata!

Acele jeguri care in Romania nu-si pot face un trai in cele mai multe cazuri nici dincolo nu vor reusi. Daca fugi de munca si responsabilitate si preferi sa traiesti ca un parazit de pe urma celorlalti poti sa emigrezi in tara unde cainii alearga cu covrigi in coada ca tot nu vei reusi sa faci ceva in viata.

Mi-e sila de oamenii lasi care fug de responsabilitate, mi-e sila de cei care stau si asteapta sa le pice totul in gura de-a gata, mi-e scarba de cei care mereu se plang ca nu le e deajuns ce au si lacomesc la averea vecinului. Asta tine de caracterul omului si sunt multi oameni cu caractere de rahat!

2 thoughts on “Silence, I kill you!

  • Asta o face si pe cumnata-ta o ratata? ca a plecat dincolo? ca aici isi bateau joc de ea cu un salar de rahat avand studii superioare? scumpo aici habar n-ai cat gresesti de mult!!! nu inseamna ca daca pleci din tara sa muncesti in strainatate esti un ratat !! poate ca acolo esti mai apreciat decat la tine in tara!! din pacate noi am devenit sclavi la straini la noi in tara!!!!!!! cat despre tigani da-i in P@@a mea eu sunt xenofob doar ma sti bine ca sunt frate-tu deci daca s-ar da legea eu de maine mi-as lua gun si as lichida orice tigan de la cel cu tata-n gura pan’ la al cu barba sura!!! asa ca revino la sentimente mai bune fata de Mariana!!! zic ca nu merita facuta o ratata!!!! nu crezi asta????
    in rest sal-tari si toate cele bune!!!! bye byeas

  • Dacă ai fi citit bine, ai fi observat că făceam referire la Å£iganii care nici aici nu sunt în stare să-ÅŸi găsească un loc de muncă ÅŸi pleacă dincolo în speranÅ£a că acolo vor găsi câini cu covrigi în coadă.
    Stai flex, Mariana e super de treabă şi ea e una dintre persoanele care a reuşit să demonstreze că nu toţi românii sunt ţigani, nu toţi furăm, nu toţi înşelăm, nu toţi comitem crime şi ilegalităţi.
    Mai uşor cu instigările la crime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.