Spam fonic

Odata cu inceperea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare strazile au devenit adevarate campuri de lupta pentru toti candidatii la fotoliul de europarlamentar.

Se apeleaza la diverse tertipuri pentru a castiga voturi. Cea mai proasta campanie electorala, din punctul meu de vedere, e cea a PNG-ului.

Berbecul de Becali o fi un om credincios dar, in puii mei, sa nu-mi mai streseze neuronii cu muzica aia jalnica.

In Oradea (inca nu stiu de restul oraselor) inca de la ora 8 a diminetii dubite impopotonate cu emblema PNG-ului fac turul orasului enervand lumea cu muzica religioasa si imnul Romaniei.

Sunt romanca dar cu o astfel de campanie pot spune ca nu mai dau 2 bani pe partidul asta (nu ca mi-ar fi pasat vreodata de Becali), nu voi vota nici un candidat al PNG-ului si voi arunca la gunoi orice pliant pe care il primesc si vad emblema acestui partid. Ce fac ei e spam fonic.

De regula nu tin cont de campaniile electorale, prefer sa ma informez despre candidat, nu despre partid, dar pe astia acum am boala si in veci nu ii voi vota!

2 thoughts on “Spam fonic

  • deci deaia se auzea ieri dupa-masa in iosia Muzica populara la maxim. O masina cu “poluare fonica” a trecut pe langa mine in ritm de muzica populara, nu stiu ce zicea ceva de “pastrarea traditiilor si a neamului romanesc” wtf, atata am captat eu. Oricum m-am pus si am dansat umpic popularaaaaaaaa pe starada:X

  • Daca zici Beca(ca)li zici tot!bleax..el vrea sa reprezinte Ro in Europa?yeah right..uite ca se poate si mai rau decat e acuma!:)Becali nu e credincios…e fariseu toata ziua!Daca nu ar fi camere in jurul lui,nu ar da nici 10 bani la un cersetor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.