Vine sesiunea !!!

Nebunii din anul I de Jurnalism, Facultatea de Jurnalism, Oradea.

18.01.2007. Ora 9 dimineata. Profesorii isi pregatesc armele lor cele mai de pret!
Toata lumea e pregatita pentru cel dintai pas spre prima sesiune din facultate: sustinerea campaniilor de promovare realizate individual, bazate dupa idei originale si creative.

Ziua a debutat cu o campanie de promovare a unei firme ce ce ocupa cu realizarea de felicitari personalizate pentru diverse ocazii. N-am ce spune, exponatele vorbesc de la sine.
Apoi, stabilim traseul de vizitare a tarii noastre, prin intermediul companiei de turism, promovata de cativa colegi, printre care si o studenta venita din Ungaria.

Next au fost 4 fete cucuiete ce au crezut ele ca Music Fm va fi salvarea tuturor rock-erilor, prin promovarea unui nou post de radio. Au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-si duce la bun sfarsit planul, astfel ca si rezultatele au fost pe masura.

Dupa cum bine stiti (sau poate va numarati printre ei), exista un procent foarte mare de oameni care consuma alcool (nu doar ocazional), fumeaza si folosesc droguri. Asa ca, unul dintre colegii de facultate a incercat sa prezinte intr-un mod mai aparte o campanie anti-drog, anti-fumat si anti-alcool. Trebuie sa recunosc ca a reusit! 😀
Daca tot s-a dat startul campaniilor anti ceva, 4 viitori jurnalisti au luat pozitia de drepti si au explicat lumii de ce nu e bine sa discriminam oamenii infectati cu virusul mileniului, HIV. Si, trebuie sa recunosc ca aveam motive foarte bine argumentate!

Ei, bine, dupa ce am fost sfatuiti sa nu consumam alcool, sa nu luam droguri, sa nu fumam si sa nu marginalizam bolnavii cu HIV, 2 colege, in frunte cu 3 domnitze mirese, au defilat prin sala de curs, promovand cu patos mariajul, nunta si subtil fericirea unei casnicii. Bravo fetele!

Dupa ce am hotarat care-mi va fi rochia de mireasa, era timpul sa aleg muzica. Si, pentru ca suntem oameni cu o bogata cultura muzicala, am optat pentru Spiritual Ravishment, o trupa de metal promovata de 3 dintre colegele mele cele mai nebune. Ca sa nu mai spun de faptul ca nu au venit cu mana goala, ci ne-au oferit si o auditie, cam putin probabil pe gustul manelistilor din sala, dar …who cares?!?

Muzica pentru nunta avem, rochii avem, mai lipsesc miresmele. Asa ca, am avut parte si de o campanie de promovare a unui nou parfum, a carei imagine este nimeni altul decat Brad Pitt.

Pe parcurs am avut ocazia sa aflam detalii despre o revista, despre un post Tv, despre o crema de fatza pentru femei si nu in ultimul rand am aflat cat de periculos e cancerul la san pentru orice femeie activa sexual.
Ne-am informat, ne-a placut, asta a fost cel dintai pas in aceasta prima sesiune a viitorilor jurnalisti.

Toate pozele : aici!

Asta e un post facut special pentru colegii mei de la Jurnalism, dar asta nu inseamna ca nu puteti arunca o privire, micutza! Just … don’t say anything about my wedding dress!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.