Zece pentru cine?

S-au desemnat cei Zece pentru România, în cadrul celei de-a treia ediţii. Să mă lămurească cineva, Gigi Becali chiar e prezent de 2 ori în clasament? Ori nu mai văd eu bine, ori cine a făcut clasamentul a luat ceva primă mai mare de sărbători.

Fuego interpret vocal de mare valoare? Cristian Tudor Popescu şi Ion Cristoiu mari analişti politici şi jurnalişti? Dan Diaconescu mare analist politic? Omul ăsta parcă se ocupa cu mizilicuri de genul “Oana îşi injură mama”, “Elodia face pipi şi dispare”.

Ăştia sunt cei Zece pentru Romania? Ăştia ne sunt modele de urmat? În afară de Andra, pe care o respect ca şi artistă şi persoană, fiind una dintre singurele artiste din industria muzicală mioritică pe care o ascult, majoritatea din clasament nu-şi au locul. Darămite să fie modele de urmat!

Copii, închideţi televizoarele şi puneţi burta pe carte!

zece_romania.jpg

5 thoughts on “Zece pentru cine?

 1. Amerenescu

  Copiii au de mult televizorul închis şi stau numai pe internet. Ei habar n-au cine sînt ăştia care apar în clasament şi nici de ce ar trebui să-i ia ca modele. Apropo, în cazul de faţă e corect “puneţi”, nu “pune-ţi” (ăsta merge cînd îi zici cuiva, “pune-ţi haina să nu-ţi fie frig”).

  Reply
 2. lilisor Post author

  Care copii? Am colegi de facultate care se uita foarte mult la tv şi nu au habar de internet, am foşti colegi de liceu care abia acum au descoperit Yahoo Messenger. Sunt mulţi români, foarte mulţi adulţi care îl venerează pe Gigi B(erb)ecali. Ca să nu mai menţionez procentul, deloc de neglijat, de cetăţeni care noapte de noapte stau să audă ce mai spune Diaconescu. Televiziunea are rostul său, nu trebuie să negăm asta, dar de la a informa până la a educa e un drum lung. Chiar dacă Pro TV-ul şi-a propus să arate deficienţele vizibile din sistemul de învăţământ, eu rămân destul de pesimistă în ceea ce priveşte schimbarea acestuia. Mă rog, iarăşi deviez de la subiect!
  Referitor la greşeală, da, ai dreptate. Asta se întâmplă dacă nu recitesc posturile după ce le scriu în grabă. Întotdeauna las greşeli în urmă. Eh, asta e. Mulţumesc de atenţionare totuşi. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.