A inceput facultatea

Pentru cei de la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea Oradea, anul universitar a început azi, 2 octombrie. Nu de alta, dar noi avem sediul mai departe de Universitate şi era musai să avem o mică festivitate care să nu se ţină la ora 17, ca anul trecut.

Mulţi bobocei (ceva îmi spune că nu au fost nici jumate din ei), puţini studenţi din anii 2 şi 3. Profesori lipsă (a dat gripa-n universitari!), cei prezenţi aranjaţi la 4 ace.

S-a dat startul la prima generaţie de masteranzi de la Bologna, îndrumător de an e prof. Borza. (dacă vă promite internet wireless şi puncte în plus la examene pentru referate şi lucrări, să nu-l credeţi!)

Spre deosebire de anul trecut, Paul Magheru ne-a onorat cu absenţa. Prin urmare n-am mai avut parte de discursuri demagogo-patetice din partea clasei politice.

Claudiu Pop ne-a spus câteva cuvinte despre facultate, oportunităţi şi campania electorală de unde mulţi studenţi pot mânca o pită! Din fericire, s-a limitat la câteva minute.

Per ansamblu, n-a mai fost chiar aÅŸa de plictisitor. Poate ÅŸi din cauză că decana a scurtat festivitatea pe motiv de vânt ÅŸi frig. Plus că verigheta de proaspăt om însurat a colegului designer, IepuraÅŸu‘, a stârnit mai mare interes printre colege decât deschiderea anului universitar.

Apropo, veste bună pentru colegi: încă mai sunt mere!!! Prin urmare, luna asta e de mers la şcoală, până nu scutură oamenii ăia toate merele din pomi!

Câteva poze:

1 thought on “A inceput facultatea

  • OMG! pe ala din penultima poza il stiu, am stat in bloc cu el, il cheama Dan Apateanu parca… e profesor sau ce treaba are pe la facultate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.