Apa caldă în Oradea

De 25 de minute încerc să fac baie. Dar în apă gălbuie, de zici că e urină, nu pot să fac baie. Chestia asta se repetă în fiecare duminică seara.

 

apa calda in Oradea

Datorită programului de serviciu ne-am stabilit o rutină cu baia, la fel ca mulÈ›i alÈ›i tovarăși muncitori ai acestei republici socialiste, … ahem, țări! Aproape în fiecare duminică seara apa caldă vine colorată în galben. Pentru a face baie trebuie să lăsăm apa să curgă cel puÅ£in 30 de minute până se curăţă.

 

apa calda la cada
Apă în vană aka pişu!

Curios e că în timpul săptămânii apa caldă nu are culoarea asta. Dacă mai sunt orădeni care locuiesc în Nufărul şi au problema asta, îi rog să lase un comentariu.

Ne-am tot gândit de la ce ar putea fi și n-am reușit să găsim un răspuns: ţevile sunt de PVC, termocentrala din spatele blocului e înfiinţată de câţiva ani, iar ţevile ce intră în blocuri sunt noi, schimbate de câțiva ani. La bucătărie apa caldă e curată, dar vine cam greu (după vreo 5-10 minute). Ca să nu mai spun că în timpul zilei apa caldă e curată, dar de la ora 8 seara se îngălbeneşte.

 

apa calda galbena in Oradea

Apa la chiuvetă în baie

Totuși, de ce duminica seara apa caldă are culoarea galbenă?

2 thoughts on “Apa caldă în Oradea

  • Iau si tevile o pauza… Lucreaza toata saptamana, macar duminica sa o aiba libera.
    Sau poate cada si ghiveta sunt de vina, se razvratesc si ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.