Work hard, stay humble!

Apropo de parcari si dezvoltare

În centrul comercial Crişul a fost inaugurat recent un supermarket non-stop, la subsolul clădirii. Acum au în proiect construcţia etajului 5, unde vor funcţiona restaurante şi cafenele.

Interesant e că oamenii ăştia au investit în supermarket şi Food Court şi au omis o problemă gravă a orădenilor: locurile de parcare.

Dacă mergi la Crişu, nu ai unde parca decât pe străzi lăturalnice, deseori blocând ieşirile din curţile oamenilor.

Neneii ce s-au ocupat de dezvoltarea centrului comercial au uitat că orădenii sunt foarte comozi şi au nevoie de locuri unde să parcheze.

Deh, mai rentabil e supermarketul de la subsol decât o parcare subterană, nu-i aşa?

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. Pai nu asa… de ce sa construiasca “Crisul” parcare pentru clienti?
    Lasa nene ca va construi primaria, ca doar e obligatia ei sa se ingrijeasca de afacerile centrului comercial …nu?

  2. Ehe…nu înţelegi tu …e cu substrat…vine omu’ la centru comercial fără maşină să mănînce, că deh, e mai chic decît acasă sau whatever,care i-or fi motivele…şi pe urmă merge pe jos acasă, că probabil că la cît o mîncat o să se facă precum porcu’ ( şi am evitat şi ditamai cacofonia) şi ştim cu toţii că mersul pe jos face picioru’ frumos! (noot)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.