Back

De fapt am revenit sâmbătă, dar lenea a fost prea mare pentru a-mi permite apropierea de laptop. Aşa de lene mi-a fost că nici nu m-am schimbat de pijamale tot weekendul. A fost primul an, de când lucrez, în care am avut liber de 1 mai, în care am reuşit să las deoparte agitaţia oraşului şi calculatorul. Şi zău că nu mi-a părut rău!

Cum a fost la Bratca? Am avut de toate: soare, vânt, ploaie chiar şi lapoviţă (sau cel puţin asta urla nu mai ştiu cine în timp ce ne chinuiam sa menţinem focul pentru Bograci!) Dar a fost frumos! Culmea e că m-am bronzat puţin.

Aerul curat de munte mi-a făcut bine, am descoperit că pot să dorm şi fără să mă odihnesc (adică dorm dar aud gălăgia de afară şi totuşi mi-e prea lene pentru a ieşi din sacul de dormit!)

Păpica e mai bună în natură, berea merge după aproape orice, stomacul e rezistent doar că ficatul nu prea a fost de acord cu tot ce am păpat. Norocul meu cu Dicarbocalm!

Aşa cum spunea şi Bruta mică, nasol a fost momentul cu maneliştii care s-au săturat de cabana lor şi au venit să ne strice buna dispoziţie cu urletele lor de 2 bani. Bine că a venit ploaia şi a spălat platoul de jegul lăsat de manelari.

Pentru cei curioÅŸi, n-am lăsat gunoi în urma noastră. Toate pet-urile le-am strâns în saci de gunoi (thnx Kiki) ÅŸi le-au dus băieÅ£ii la tomberonul pe care scria “Primăria Bratca”. Valea BrătcuÅ£ei e plină de astfel de tomberoane, aÅŸa că dacă mergi pe acolo nu ai nici o scuză pentru a lăsa gunoaiele în natură.

Peisajul … e de nedescris! Oriunde te uitai, vedeai pădure, natură, verdeaţă. Pentru 4 zile am scăpat de imaginea seacă a blocurilor, a maÅŸinilor urâte sau prea strălucitoare.

Ce e trist e faptul că se construiesc tot mai multe cabane. Platourile de camping dispar încet dar sigur şi sunt înlocuite de cabane cu 2 etaje. Dacă aş fi pesimistă aş spune că pe vremea când voi avea copii de vârsta mea, nu vor mai exista locuri libere de camping. Sper să fie doar un gând pesimist!

A fost frumos dar s-a terminat! De azi revin la obişnuitul program de 9 ore în faţa calculatorului, căutând subiecte pentru articole mai mult sau mai puţin reuşite sau interesante! Norocul meu cu Nescafe, care mă scoate din amorţeală în fiecare dimineaţă în care trebuie să vin la muncă.

Tu cum te-ai petrecut de PaÅŸte ÅŸi 1 Mai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.