Băile Felix, Bihor

Turiştii care vin în Oradea cu trenul pentru a ajunge în Băile Felix şi nu cunosc oraşul sau mijloacele de transport în comun trebuie să ştie că de la gară pot lua fie tramvaiul 3N fie tramvaiul 3R. Călătoria durează cam 30-35 de minute, în timpul săptămânii depăşeşte 45 de minute.
Acestea duc în capătul Nufărului, unde se află staţia de autobuze ce fac naveta între Oradea – SânMartin şi Băile Felix.

Sunt autobuze mari, galbene, moderne sau microbuze mici şi cam mizerabile. Ultima dată când am fost cu autobuzele alea preţul unei călătorii până în Băile Felix era de 1,5 lei.

Preţul unui bilet de tramvai cu 2 călătorii e de 3 lei.

Azi după-masă în tramvai o tanti a întrebat pe oricine se afla în raza ei de acţiune de mijloacele de transport în comun ce duc în Băile Felix. Cu siguranţă sunt persoane care sunt dezorientate atunci când ajung în Gara din Oradea şi nu au habar de tramvaie sau autobuze.

Completarea lui Dragoş :

Din 1 Martie (daca tin bine minte data) s-au scumpit biletele. Pretul unei calatorii Oradea – Baile Felix costa 2 Lei. Si e bine de stiut ca ultimul autobuz catre Felix pleaca undeva in jur de ora 22:20-22:30. Autobuzele au o frecventa de 15 minute in orele de varf (dimineata pana la 8 parca, si dupa-masa de pe la 2 pana la 5), iar in afara orelor de varf frecventa este de 20 minute. Primul autobuz al orei pleaca mereu la ora fixa. Poti completa articolul cu informatiile astea, ca sa fie accesibile mai usor celor interesati.

10 thoughts on “Băile Felix, Bihor

 1. RDragos

  Lili, din 1 Martie (data tin bine minte data) s-au scumpit biletele. Pretul unei calatorii Oradea – Baile Felix costa 2 Lei. Si e bine de stiut ca ultimul autobuz catre Felix pleaca undeva in jur de ora 22:20-22:30. Autobuzele au o frecventa de 15 minute in orele de varf (dimineata pana la 8 parca, si dupa-masa de pe la 2 pana la 5), iar in afara orelor de varf frecventa este de 20 minute. Primul autobuz al orei pleaca mereu la ora fixa. Poti completa articolul cu informatiile astea, ca sa fie accesibile mai usor celor interesati.

  Reply
 2. kukurucu

  da…pretul s`a scumpit din 1 martie la 2 lei dar momentan autobuzele circula din 20 in 20 de minute.Stau in Felix si am luat teapa de cateva ori cu caldura asta(spuneau soferii ca atunci cand va fi cald o sa circule din 15 in 15 minute).Ultimele 2 autobuse(catre felix) sunt la 22:00 si 22:30(am inghetat de destule ori in statie).Faza e ca daca te intereseaza sa ajungi in Sanmartin ai 2 autobuze la dispozitie la intervale diferite.Dar turistii vor felix de obicei` 🙂

  Reply
 3. blinder

  ne mandram ca avem de toate, dar turistul trebuie sa se informeze de unde apuca ca sa ajunga la destinatii :))
  + in timpul saptamanii calatoria cu tramvaiul poate dura mai mult de 45 de minute trust me :p

  Reply
 4. lilisor Post author

  Blinder: nu degeaba am scris postul asta. Din pacate o anumita categorie de romani tot nu va avea acces la aceasta informatie, asa ca va trebui sa oferim indicatii atunci cand vor fi cerute. 🙂

  Reply
 5. florin

  Va rog sa-mi dati si mie o informatie. Vreau sa ajung din Baile Felix la autogara din Oradea (pe strada Razboieni). Am gasit pe internet varianta cu autobuzul 12 din Nufarului/Morii pana la Seleusului/Razboieni. Intrebarea mea este daca sunt mijloace de transport din Baile Felix pana la Nufarului (Oradea), daca circula duminica dimineata (ora 8.30) si unde sunt statii in Baile Felix. Multumesc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.