Despre carnea de porc la macelarie

Ieri seară, după ora 18, atunci când plec de la serviciu, am fost la măcelăria de lângă firmă. De regulă încă pe la ora 16 au frigiderele aproape goale, lumea cumpără “în draci” iar produsele sunt proaspete şi bune.

Am fost să cumpăr 2 pulpe de pui, să fac o supică bună. Observ carnea de porc din celălalt frigider şi o întreb pe vânzătoare pe un ton relaxat şi politicos:  “Mai cumpără lumea carne de porc? Am auzit ceva scandaluri prin presă”.

Măcelarul, care până atunci stătea într-un colţ, se atacă puţin şi îmi spune : “Da’ cum doamnă să nu cumpere, normal că se cumpără. Au fost probleme la carnea de porc congelată, nu la asta proaspătă. Noi numai cu d-asta proaspătă lucrăm. N-aveţi grijă!”

Culmea e că avea frigiderul plin de carne de porc!

Neneii de la Pro Tv spun altceva:

Contaminarea carnii a fost provocata de hrana destinata animalelor, care a fost livrata in zece crescatorii din Irlanda.

Na, eu acum ce să mai cred?

4 thoughts on “Despre carnea de porc la macelarie

  1. paradox

    cumpara linistita carne ca nu are nimic. asta e la fel cum a fost cu gripa aviara. dupa ce au eradicat toti micii producatori, s-a constatat ca in romania nu a existat niciun focar de gripa aviara (si romanii au putut rasufla usurati)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.