E usor sa fii fericit! *


Discover Dean Martin!

*post personal şi posibil lacrimogen; nu-l citi dacă eşti în căutare de bârfe şi senzaţionalisme ieftine 🙂

Ieri, în pauza de masă, am trecut prin Parcul Petofi. Am cunoscut-o pe Crina şi pe cele 2 superbe fetiţe ale sale. Cât de fericiţi erau copiii!

“Mami, mami uite ce fac eu. Mami, mami ai văzut?!”

Fericirea lor e molipsitoare. Când vezi cum se bucură de o jucărie, cât sunt de încântaţi că au ieşit în parc, e imposibil să nu te atingă bucuria lor.

Adela e un magnet pentru copii. Fiind o fire foarte deschisă, toţi prichindeii o îndrăgesc. Pe mine m-au fermecat cu gingăşia lor. Fericirea e un lucru atât de uşor de dobândit dar uneori e atât de greu de menţinut.

Prieteni mă abordează pe stradă sau pe internet şi mă întreabă cum e viaţa în 2. E superb! Da, avem probleme de genul “pui, ai uitat să duci gunoiul”, “ţuţ, vezi că nu mai avem pâine, s-a terminat şi ceapa”. Dar e atât de bine în doi. E atât de bine să ştii că ajungi acasă, după o zi obositoare şi odată ce ai deschis uşa te întâmpină cineva drag cu un zâmbet sincer şi un sărut. Şi mai bine e atunci când bruta mică se oferă să cureţe el legumele pentru ciorbă, pe motiv că lilişorul plânge de la ceapă.

Prietenii reprezintă o altă sursă de fericire. Da, nu întotdeauna ai noroc de prieteni care să-ţi fie alături când dai de greu, uneori prietenia cere sacrificii prea mari dar e atât de liniştitor să staţi seara, la un pahar de vorbă şi un film bun sau la un sandwich cu pateu şi ceapă la 2 dimineaţa.

Tu de ce eşti fericit azi?

6 thoughts on “E usor sa fii fericit! *

 1. vine baiatu

  Is fericit ca-i vineri, ca miine multa lume o sa ma sune sa-mi ureze cite una alta, ca o venit iarna, ca o sa merg la munte sa ma bat cu zapada, ca ascult muzica buna, ca mi-am luat caciula la mine, ca am sosete curate, ca ai scris de copii dulci si frumori, ca iubesc, ca traiesc.

  Reply
 2. Falcuta

  U should make one of your own..de chestiile alea mici,obositoare şi cu fălcuţe vorbesc…de copii. Eu îs happy că sunt acasă. Şi că le-am zis în sfârşit conducătorilor de trib aka mami şi tati că am sărit cu paraşuta şi nu or făcut crize!:))

  Reply
 3. Crina

  Încântată şi eu de cunoştinţă Lilisor, si ma bucur ca te-au făcut si pe tine să zâmbeşti prinţesele mele. acest efect îl au mereu asupra mea. Şi, nu! Raissa nu a fost urâţică nici când era mică, am zeci de dovezi 😛
  Azi sunt happy că am rămas cu permis deşi am încălcat vre-o 3 reguli care ar cerut altceva :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.