E usor sa fii fericit! *


Discover Dean Martin!

*post personal şi posibil lacrimogen; nu-l citi dacă eşti în căutare de bârfe şi senzaţionalisme ieftine 🙂

Ieri, în pauza de masă, am trecut prin Parcul Petofi. Am cunoscut-o pe Crina şi pe cele 2 superbe fetiţe ale sale. Cât de fericiţi erau copiii!

“Mami, mami uite ce fac eu. Mami, mami ai văzut?!”

Fericirea lor e molipsitoare. Când vezi cum se bucură de o jucărie, cât sunt de încântaţi că au ieşit în parc, e imposibil să nu te atingă bucuria lor.

Adela e un magnet pentru copii. Fiind o fire foarte deschisă, toţi prichindeii o îndrăgesc. Pe mine m-au fermecat cu gingăşia lor. Fericirea e un lucru atât de uşor de dobândit dar uneori e atât de greu de menţinut.

Prieteni mă abordează pe stradă sau pe internet şi mă întreabă cum e viaţa în 2. E superb! Da, avem probleme de genul “pui, ai uitat să duci gunoiul”, “ţuţ, vezi că nu mai avem pâine, s-a terminat şi ceapa”. Dar e atât de bine în doi. E atât de bine să ştii că ajungi acasă, după o zi obositoare şi odată ce ai deschis uşa te întâmpină cineva drag cu un zâmbet sincer şi un sărut. Şi mai bine e atunci când bruta mică se oferă să cureţe el legumele pentru ciorbă, pe motiv că lilişorul plânge de la ceapă.

Prietenii reprezintă o altă sursă de fericire. Da, nu întotdeauna ai noroc de prieteni care să-ţi fie alături când dai de greu, uneori prietenia cere sacrificii prea mari dar e atât de liniştitor să staţi seara, la un pahar de vorbă şi un film bun sau la un sandwich cu pateu şi ceapă la 2 dimineaţa.

Tu de ce eşti fericit azi?

About lilisor

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!

, , ,

6 Responses to E usor sa fii fericit! *

 1. vine baiatu November 7, 2008 at 2:51 pm #

  Is fericit ca-i vineri, ca miine multa lume o sa ma sune sa-mi ureze cite una alta, ca o venit iarna, ca o sa merg la munte sa ma bat cu zapada, ca ascult muzica buna, ca mi-am luat caciula la mine, ca am sosete curate, ca ai scris de copii dulci si frumori, ca iubesc, ca traiesc.

 2. ade November 8, 2008 at 9:42 pm #

  :))
  ca n-am decedat de la picatura in cap :))

 3. Falcuta November 9, 2008 at 5:46 pm #

  U should make one of your own..de chestiile alea mici,obositoare şi cu fălcuţe vorbesc…de copii. Eu îs happy că sunt acasă. Şi că le-am zis în sfârşit conducătorilor de trib aka mami şi tati că am sărit cu paraşuta şi nu or făcut crize!:))

 4. lilisor November 9, 2008 at 7:48 pm #

  Ade: nu-mi spune ca ai cazut in cap in excursie??? :))

  Falcuta: nu, mersi! Pana la 30 de ani, am vreme. 🙂

 5. Crina November 10, 2008 at 9:08 pm #

  Încântată şi eu de cunoştinţă Lilisor, si ma bucur ca te-au făcut si pe tine să zâmbeşti prinţesele mele. acest efect îl au mereu asupra mea. Şi, nu! Raissa nu a fost urâţică nici când era mică, am zeci de dovezi 😛
  Azi sunt happy că am rămas cu permis deşi am încălcat vre-o 3 reguli care ar cerut altceva :))

 6. SkY7 November 18, 2008 at 1:42 am #

  Azi e ,maine nu e -asa e fericirea.Vine si pleaca,Uneori vine cand nu te astepti:).

Leave a Reply