Europa Fm – spot Tv

Dintr-o greşeală (care s-a dovedit a fi sursa de inspiraţie) am dat peste clipul ăsta pe Youtube. Deşi e vechi de aproape 2 ani, astă seară l-am văzut prima dată. S-a difuzat la TV? Ştie cineva?
Spotul e amuzant dar nu se potriveşte cu politica Europa Fm, cel puţin nu aşa cum percep eu acest post de radio. Un spot în care un ţăran care cântă în frunză pentru a-şi chema măgarul, încarcat cu ultimul răcnet de combină muzicală, se potriveşte mai bine Kiss Fm-ului.
Raţionamentul e simplu : Kiss Fm = Şerban Hudu şi Mihai Găinuşă = Cârcotaşii care îi dau peste nas ciobanului de Becali.
Cine credeţi voi că s-ar potrivi în rolul măgarului?

9 thoughts on “Europa Fm – spot Tv

 1. Sirg

  Da, il stiu f bine, numai ca n-ai inteles spotul 😛
  Ideea e “un radio pentru milioane de romani” si vrea sa arate ca Europa FM se prinde peste tot si ca il asculta toata lumea…

  Reply
 2. lilisor Post author

  Gheorghe: asa am perceput eu spotul. Oricum e cam fortata ideea, eu stiam ca Radio Romania Actualitati se prinde peste tot in Romania, la un aparat de radio. Totusi spotul e amuzant!

  Reply
 3. Sirg

  Diferența între radio România actualități și Europa FM, arătat și în spot, e muzica. De ce zici că e forțată ideea… mie mi s-a părut foarte tare (și la fix) spotul atunci cât și acum.

  Reply
 4. lilisor Post author

  Pentru ca alta e imaginea mea despre Europa Fm. Sau poate pentru ca ciobanul nu mi se pare cel mai indicat roman pentru a reprezenta o natiune. Desi realitatea m-ar contrazice oricand … 🙂
  E o parere subiectiva, influentata cel mai probabil de idealisme … La ora asta nu pot gasi un alt raspuns mai bun. Fir-ar, iarasi vine luni?! :p

  Reply
 5. Sirg

  Ce s-a întamplat Lili, te-ai schimbat în ultimul an! Citeam posturile tale de acum un an şi nu mai eşti aşa cum te ştiam, cel puţin în scris 😛

  Reply
 6. lilisor Post author

  Si cum sunt acum? Cum ma percepi tu dupa un an? Si eu mi-am mai recitit unele posturi de anul trecut si … ma rog, astept sa-mi spui tu cum m-am schimbat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.