I’m singing in the rain

ÃŽnainte de a intra în anul 2008 am revăzut Singing in the rain, musical al anului 1952 cu Gene Kelly, Donald O’Connor ÅŸi Debbie Reynolds.

Filmul ăsta mi-a plăcut de prima dată când l-am văzut, pe la vreo 10 anişori. L-am revăzut câţiva anişori mai târziu, pe TCM (chiar, mai există postul ăsta de televiziune?) dar Moşul Ene tot îmi dădea târcoale. Aşa că l-am revăzut alaltăieri, 30 decembrie 2007, pe Pro Cinema. Filmul ăsta îmi place la nebunie! Personajele sunt foarte vesele şi optimiste încât chiar şi atunci când dădeau de necaz se simţea optimismul şi veselia.

Mai jos ai una dintre cele mai memorabile scene dintr-un musical. Cât optimism şi bună dispoziţie!

3 thoughts on “I’m singing in the rain

  • Exact mai exista postul si in curand va si nonstop sincron romana sau macar tradus in Romana din cate stiu vor fi traduse aici in oradea ca si oricare telenovela majoritatea telenovelelor sunt traduse si sincronul la cartoon tot aici ii facut deci TCM exista si ma bucur ca exista si un post din asta si mai ales abia astept sa fie lansat 24 din 24 pe Cablu la noi si daca sar putea si MGM Romania si ala ii un canal de milioane.
    Lili imi place noul tau theme dragut imi place super tine`o tot asa.

  • Vai, cît de tare urăsc eu muzicalurile!:)) Dar trebuie să recunosc că melodia asta e o melodie memorabilă din copilărie. TotuÅŸi…numai eu găsesc muzicalurile plicticoase?!:)) Åži aici..tipu’ se plimbă prin ploaie ÅŸi dă din picioare…wuppy! Pfff…

    http://www.falcutasplace.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.