Să învăţăm jurnalism cu Interesul pub(l)ic

Se dă una bucată de site, care cică ar fi “cotidian naţional”, Interesul Pub(l)ic. Ai găsit adresa pe google, da?

Ok, hai să citim ceva foarte important pentru opinia publică:

Bebeluşele fac schimb de lenjerie intimă

Vai, ce oroare! Nu ştiam de ce Guvernul a majorat preţul gazelor naturale! Uite d-asta, pentru că cele 2 bebeluşe nu mai pot face pârţuri până nu-şi schimbă lenjeria între ele. Sper că domnişoara Ioana Mocanu a fost de faţă în momentul schimbului de chiloţei şi poate jura cu mâna pe inimă că atât Delia cât şi Oana poartă protejslip. Articol penibil, scris într-un stil şi mai penibil!

Dar să continuăm:

Turcescu, prins de Oana Sârbu în timp ce naviga pe site-uri porno

Îngrozitor! Domnule Turcescu, ce neruşinare! Cum aţi îndrăznit să vă uitaţi la aşa ceva?! Dacă nu vreţi să ajungeţi în flăcările Iad-ului, mergeţi la biserică rostiţi de 3 ori Ave Maria, de 5 ori Crezul şi de 10x Tatăl Nostru. Mulţumim jurnalistei Ioana Mocanu care a fost pe fază şi ne-a relatat povestea incredibilă din dormitorul Turcescu-Sârbu! Jenant!

Ultimul articol, foarte important pentru români, are în prim-plan o domnişoară “narcisistă”:

Andreea Mantea adoră să se privească în timp ce face sex

Din articol n-am înţeles ce anume îi place să privească … Cine e Andreea Mantea? Ce a făcut? A găsit leacul pentru SIDA? A reuşit să alăpteze 3 copii orfani? Nu? Ah, a fost iepuraş …

Domn’le, e musai să cumpăr “cotidianul” ăsta, Interesul Pubic, sau cum i-o spune. Ăştia au reporteri afundaţi în locuri unde nu ajunge oricine! Ăsta da jurnalism!

Vai şi amar de presa românească!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.