Să învăţăm jurnalism cu Interesul pub(l)ic

Se dă una bucată de site, care cică ar fi “cotidian naÅ£ional”, Interesul Pub(l)ic. Ai găsit adresa pe google, da?

Ok, hai să citim ceva foarte important pentru opinia publică:

Bebeluşele fac schimb de lenjerie intimă

Vai, ce oroare! Nu ştiam de ce Guvernul a majorat preţul gazelor naturale! Uite d-asta, pentru că cele 2 bebeluşe nu mai pot face pârţuri până nu-şi schimbă lenjeria între ele. Sper că domnişoara Ioana Mocanu a fost de faţă în momentul schimbului de chiloţei şi poate jura cu mâna pe inimă că atât Delia cât şi Oana poartă protejslip. Articol penibil, scris într-un stil şi mai penibil!

Dar să continuăm:

Turcescu, prins de Oana Sârbu în timp ce naviga pe site-uri porno

Îngrozitor! Domnule Turcescu, ce neruşinare! Cum aţi îndrăznit să vă uitaţi la aşa ceva?! Dacă nu vreţi să ajungeţi în flăcările Iad-ului, mergeţi la biserică rostiţi de 3 ori Ave Maria, de 5 ori Crezul şi de 10x Tatăl Nostru. Mulţumim jurnalistei Ioana Mocanu care a fost pe fază şi ne-a relatat povestea incredibilă din dormitorul Turcescu-Sârbu! Jenant!

Ultimul articol, foarte important pentru români, are în prim-plan o domniÅŸoară “narcisistă”:

Andreea Mantea adoră să se privească în timp ce face sex

Din articol n-am înÅ£eles ce anume îi place să privească … Cine e Andreea Mantea? Ce a făcut? A găsit leacul pentru SIDA? A reuÅŸit să alăpteze 3 copii orfani? Nu? Ah, a fost iepuraÅŸ …

Domn’le, e musai să cumpăr “cotidianul” ăsta, Interesul Pubic, sau cum i-o spune. Ä‚ÅŸtia au reporteri afundaÅ£i în locuri unde nu ajunge oricine! Ä‚sta da jurnalism!

Vai şi amar de presa românească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.