Work hard, stay humble!

Mai pun un banner!

După lupte milenare ce au durat cam … o jumătate de oră, am reuşit să pun un banner! Doamne ajută, mare filosofie nu e dar când eşti copchilă neştiutoare, greu poate fi!

Azi iarăşi m-au apucat poftele de editat, cortobăit prin .css, modificat, înjurat că nu merge, milogit după ajutorul brutei mici care nici cum nu se lăsa înduplecat de rugăminţile mele de a mă ajuta cu un sfat, aşa că în sfârşit am apelat la ajutorul altcuiva (nu spui cui, e secret de stat!). Evident, dau o bere!

Ehe, berea trece, bannerul rămâne, nu? Măcar azi am mai învăţat ceva: uneori mai trebuie să creezi class=”” şi să o închizi în div-uri. Apoi, pentru a-i ajusta poziţia, nişte right ..px-uri şi mai ceva pe acolo. Nu spui tot, că şi ăsta e secret de stat! 🙂

Aşadar, fără doar şi poate, sus în header, lângă blonduţa aceea ce-şi beleşte ochii în monitor, se poate vedea una bucată banner. Să te pună zmeu’ să nu dai click pe el că e vai de … cursoru’ tău! Măcar aşa de obraz, că mi-am stors puţinii neuroni pe cocoţarea lui acolo sus, unde trebuie.

Acu’, dacă mi-aş pune mintea la contribuţie poate-poate aş reuşi să-mi fac şi cont de Adsense şi apoi aş trece la capitolul “Cum să te îmbogăţeşti în 2 timpi şi 3 mişcări”. Da’, am obosit!

Şi mâine e o zi! Nu-i aşa Scarlett?

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. material girl, ce poci zice. criza loveste unde nici nu te-astepti. dar eu iti tin pumnii, ca daca ai preteni cu bani ai bere gratis :).

    ps: da, am dat click dar inca nu cumpar faimosul produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.