N-ai cu cine, niste necivilizati!

De câteva zile primăria Oradea a trecut la blocarea maşinilor parcate neregulamentar pe trotuare, drumuri publice, spaţii verzi şi mai ales, a maşinilor ce au făcut din intersecţiile orădene adevărate parcuri auto.

În Decebal, la intersecţie, toate spaţiile unde poate fi parcată o maşină, sunt ocupate de automobile cu nr. de Germania, Austria etc.

Nenea cu maşinile, locuieşte cred într-un bloc din zonă, n-are treabă cu ordinea sau legea. Nu, el vrea să facă bani. A prins şpilul afacerii cu maşini second hand din Germania şi gata, l-a prins pe Dumnezeu de picior.

Le ia cu 1000 de euro şi le dă cu 3000, că deh, aşa se fac banii.

E ok, nu-l condamn, e o afacere bănoasă, chiar ok. Dar … omul ăsta ocupă abuziv toate spaÅ£iile din intersecÅ£ii. MaÅŸinile alea scad vizibilitatea în trafic, blochează traficul pietonal ÅŸi ocupă alte locuri de parcare. Să nu mai spun de accidente!

Nene, hai că deja te întinzi.

Luni neneii de la primărie i-au blocat o maÅŸină ÅŸi i-au lăsat câteva “cărÅ£i de vizită”. Cei de la Bihon au scris un articol pe tema asta, ÅŸi să vezi surpriză.

Cine se scandalizează pe motiv că i-a fost blocată maşina parcată neregulamentar? Exact, nenea cu afacerile second hand.

Nici când se iau măsuri şi se aplică legea nu e bine? Ce naiba, v-aţi obişnuit prea bine cu prostiile! Românul moare de grija celuilalt. Dacă lui i-a fost ridicată maşina, e musai să o ridice şi pe cea a vecinului.

Civilizaţie? Ce-i aia? Cu ce se mănâncă?

Cine e de vină pentru că se aplică legea? Bolojan, of course! Nesimţitul, el, acest Vlad Ţepeş al Oradiei, cum îndrăzneşte el să aplice legea în Oradea? Cu ce drept amendează şoferii indisciplinaţi? Cu ce drept s-a gândit să elibereze locurile de parcare de epavele din cartiere?! Cum îndrăzneşte să îi strice afacerea neneului cu second hand-uri?!

Dacă tot câştigă atât de bine din afacerea asta, de ce naibii nu investeşte într-un teren unde să-şi deschidă propriul parc auto?

În Decebal, la ore de vârf, aproape în fiecare zi se blochează circulaţia. Maşinile neneului ăstuia au fost implicate în cel puţin 2 accidente, asta doar în ultimele 3 luni. A intrat unul în maşina parcată în refugiul pentru pietoni. Altul a intrat în maşina parcată pe trotuar.

Nene, fă-ne un serviciu, ÅŸi parchează-Å£i maÅŸinile în zone unde sunt locuri disponibile! Nu ne mai sufoca ÅŸi tu cu automobilele tale! Suntem destul de aglomeraÅ£i de miile de maÅŸini prezente pe străzile oraÅŸului …

3 thoughts on “N-ai cu cine, niste necivilizati!

  • Hmmm. Mai bine de atat nu o puteam zice nici eu. La noi e moda cu capra vecinului. Musai sa o pateasca si ala. Brusc nu mai conteaza ca noi am incalcat legea.

  • VAI asta e cea mai mare prostie =)) sa il pui pe ala sa isi mute masinile =)) si o spun din cunostinta de cauza.
    Am un vecin de genul asta doar ca parcheaza masinile in parcarea din jurul blocului care momentan e mult prea plina (mai ales de masinile lui tot timpul ocupand vreo 4-5 locuri) sau de vecinii care aveau 3 si acum au 4 masini. Eu nu zik sa moara si capra vecinului dar nu mi se pare normal deloc.
    Acuma sa vina si sa ne spuna ca nici nu sunt parcate regulamentar =) si sa nu mai fie locuri de parcare nici atat cat sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.