Ofertele de serviciu pe intelesul tuturor

Din ciclul “primite prin e-mail”…

– “Cautam oameni cu experienta” = “Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat”.

– “Bune abilitati de comunicare” = “Sefii comunica, tu asculti, încerci sa întelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine”.

– “Se cer abilitati de conducere” = “Vei avea responsabilitatile unui sef, însa bani ioc si respect deloc”.

– “Rezistenta la stres” = “ÃŽn firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur”.

– “Salariu competitiv” = “Ramânem competitivi platind mai putin decât concurentii nostri”.

– “Alatura-te echipei noastre dinamice” = “Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur”.

– “Tinuta obisnuita” = “Nu te platim prea mult ca sa vii îmbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai îndrazneti ce poarta cercei”.

– “Disponibilitate pentru program prelungit” = “Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori în fiecare seara si uneori în fiecare week-end”…

– “Sarcini diferite” =”Oricine din birou îti poate cere socoteala si îti este sef”.

– “Trebuie sa fii atent la orice amanunt” =  “Nu avem serviciu de control al calitatii”.

– “Daca îti doresti, mai presus de orice, o cariera ” = “Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine pentru ele sa ramâna asa)”.

– “Interviul va fi personal si confidential”  sau “Numai persoanele selectate vor fi contactate” = “Daca esti batrâna, grasa si urâta, ti se va spune ca postul s-a ocupat”.

12 thoughts on “Ofertele de serviciu pe intelesul tuturor

  • Asta poti sa-l stergi… Cu tine n-am vb de cand v-ati logo si v-ati mutat singurei… Sa va fie intr-un ceas bun! De abia astept sa ma intalnesc cu amandoi… Va pupa mosu`! Sa nu uiti sa stergi mesaju` asta! 🙂

  • chestia cu alaturate echipei noastre dinamice este de la sine inteles oriunde in ziua de azi 🙂 se cere experienta din start … iar daca nu ai experienta este putin probabil sa te angajezi si trebuie sa te faci ca stii ce faci 🙂 si sa inveti repede! fara sa trebuiasca sa te invete cineva :> azi meseria se fura 🙂 si toti se tem sa iti explice sa nu le iei locul :))

  • […]
    Bre moralisto, genetic vorbind, rautatea, este o caracteristica tipic feminina, mai ales atunci cind vine vorba de un dram de sunculita aparuta pe burtica concurentei.
    Sa zicem ca te inteleg, esti femeie.
    Asta nu te impiedica sa-ti masori kilogramele de tupeu, jignind o comentatoare nevinovata care, spre deosebire de tine, are haz.

  • m-ai facut sa rad 😀

    toate sunt niste clishee seci si mincinoase. din cele care ma enerveaza cel mai tare cand le citesc sunt “echipa dinamica” si “abilitati de comunicare”. defapt cum e o echipa dinamica?

    ai uitat cliseul cu “spirit de echipa” (alta chestie iritanta pt mine). asta e tot o minciuna, de regula in mai toate firmele romanesti se continua traditia comunista de pupincurism al sefului in timp ce iti sapi colegii. fiecare pentru el, dar toti sunt echipe dinamice si competitive, profesioniste, bla bla
    mai toti de la RU au copiat niste chestii pe care le-au vazut afara si care stiu ei ca dau bine in anunt, dar realitatea e cu totul alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.