Schimb de Carti Oradea – cum a fost?

Dragii mei, tocmai ce am ajuns acasa de la Schimb de Carti Oradea, editia din decembrie. Ne-am strans in Kings Club (str. Aurel Lazar nr 9, vis a vis de Penitenciar), am discutat putin despre carti si, odata ce s-a strans mai multa lume, am inceput sa povestim despre vrute si nevrute.

Cat de importanta e taxa auto pentru vietile noastre, deja stresate si incarcate de griji cotidiene, cine pe unde a mai calatorit, de ce barbatii cand sunt la volan simt nevoia de a-si dovedi suprematia fata de ceilalti barbati participanti la trafic, ce bauturi prefera bloggerii si … cine, ce a mai citit in ultima vreme.

Eu ma tot chinui, de vreo luna, sa termin de citit Istoria Iubirii de Nicole Krauss, o carte care m-a fermecat. Singurul element lipsa e timpul care parca e un tradator nesimtit!

Desi si-au anuntat prezenta, cel putin prin mesaje pe Yahoo Messenger, mult mai multe persoane, zece persoane ne-am strans in jurul unui pahar de licoare si am discutat despre ce ne-a facut placere.

Lista participantilor: Bruta Mica, Zoso (invitatul special!), Andrei, Ciprian, Sebi si Mihaela iar mai tarziu ni s-au alaturat Kiki, Axi si Vidi.

Evident, aproape toti participantii l-au recunoscut pe nenea Petcu, mai putin Cipri, care la sfarsitul intalnirii, a intrebat ingenuu “Pe ce site vor aparea pozele?”. Ah, dulcea anonimitate a omului din spatele Zoso.ro!

Luna trecuta mai multe persoane s-au plans ca nu au stiut de eveniment. Desi am precizat inca de acum 2 saptamani de Schimb de Carti, de 3 zile am pus postul respectiv “sticky” iar Laurentiu a pus 2 posturi pe blogu-i, trag concluzia ca oradenii chiar nu mai citesc altceva decat bloguri si prefera sa se lamenteze in continuare. Absenta voastra spune totul!

8 thoughts on “Schimb de Carti Oradea – cum a fost?

 1. lilisor Post author

  Eu si Andrei am schimbat “Harta Oaselor” iar Sebi ne-a adus niste SF-uri misto. Adusesem si o carte despre evenimentele din 9/11 dar destinatarul nu a aparut.

  Reply
 2. Pingback: saptamana 8 - 14 decembrie 08

 3. Lucianu

  =) cred ca stam cam prost cu cartile =))
  mai nou se citeste mai mult online 😀 n-am cumparat o carte de vreo 2 ani si pe care am cumparat-o era un tutorial php si java pe care le gaseam fain frumos pe internet =))) fara pretul nejustificat de mare din librarii (selgros) =)
  Eu chiar credeam ca o sa fie ceva strict cu schimb de carti =)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.