Semne divine …

De acum înainte trebuie să fiu mai atentă la semnele “divine”.

Ieri dimineaţă mi-am uitat acasă plicul de cafea Nescafe! În ultima vreme cu greu mai găsesc tipul ăsta de cafea. E vorba de Nescafe 3 în 1 dar original. Magazinele sunt pline de Iacobs de zece mii de feluri. Eu vreau doar Nescafe 3 în 1 Original. Sau Strong în cel mai rău caz!

Tot de dimineaţă nu m-am uitat la meteo, nici pe internet nici la Busu. AÅŸa că am făcut cea mai proastă alegere vestimentară din ultimele luni: m-am îmbrăcat în cămaşă albă! M-a prins ploaia în mijlocul străzii, s-a lipit cămaÅŸa de piele de udă ce era ÅŸi colac peste pupăză s-au găsit câţiva “deÅŸtepÅ£i” să comenteze pe stradă.

Urăsc să fiu claxonată ÅŸi să mă strige cineva cu apelativele “PăpuÅŸe”, “Gagica”, “Hei, domniţă”. De parcă nu au mai văzut în viaÅ£a lor o cămaşă albă udă …

Măcar examenul a fost cât de cât ok. Doar că am uitat să rezolv o întrebare la testul grilă, deh… trebuie să renunÅ£ la vorba “rezolv la final”!

Încă din copilărie ţin la o superstiţie: dacă atunci când plec de acasă am tot ce-mi trebuie, sigur ceva va merge prost! Involuntar, aproape în fiecare dimineaţă uit ceva acasă sau uit să fac ceva. Ba uit să mă piaptăn, ba îmi uit cheia de la sertar, ba îmi uit o bluză etc. Aşa ştiu că îmi va merge bine!

Evident, ieri n-am uitat nimic acasă! Am avut cursurile la mine, pixul, pozele, ba chiar mi-am amintit să-mi fac aplicaţiile cu poze.

Totuşi e bine că am terminat cu sesiunea! Acum urmează partea cea mai nasoală: aflarea notelor. Nu din cauză că nu am încredere că m-am descurcat foarte bine ci pentru că secretarele de la facultate sunt foarte înţepate şi dacă nu au chef de noi, ne dau afară din secretariat pe motiv că sunt foarte ocupate stând la o bârfă!

Later edit: după ce mi-am recitit postul am realizat că de fapt am uitat ceva acasă ieri: cafeaua. Înseamnă că cineva, acolo sus a ţinut morţiş să mă enerveze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.