What’s your favorite?

Pentru că timpul mă presează şi pentru că nu am cum să părăsesc Oradea, am decis să apelez la voi, bloggerii. Aş avea nevoie de oleacă de sprijin din partea voastră. Dacă locuiţi în judeţele Arad, Bihor, Cluj, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş şi vreţi să-mi daţi o mână de ajutor vă voi rămâne recunoscătoare.

Despre ce e vorba? Bănuiesc că fiecare dintre voi aveţi localul preferat unde mergeţi la bere-suc-vodkă-pizza-ciorbă. Sau poate aveţi câteva localuri unde n-aţi mai vrea să călcaţi vreodată. Dacă sunteţi dispuşi să mă ajutaţi, vă rog frumos să-mi trimiteţi pe mail care sunt cluburile-restaurantele-hotelurile-pizzeriile-terasele ce vă plac sau ba, din judeţul în care locuiţi. Dacă reuşiţi să faceţi rost de un nr. de telefon şi o adresă, vă voi rămâne şi mai recunoscătoare!

Adresa de mail rămâne [email protected].

Motivul pentru care am nevoie de denumiri de localuri e cât se poate de simplu: pe internet cam tot ce am găsit fie nu mai exista localurile respective, fie s-au schimbat nr. de telefon fie s-au înfiinţat altele noi care încă nu au fost incluse în vreun site. Nu voi folosi aceste date pentru a scrie un post imens despre ospitabilitatea din judeţele mai sus menţionate, nici nu intenţionez să obţin trafic.

Mulţumesc frumos tuturor celor ce vor răspunde pozitiv acestei însemnări!

5 thoughts on “What’s your favorite?

 1. lilisor Post author

  Da, am citit la tine pe blog 🙂 Mulţumesc! După ce am citit la tine mi-a venit ideea de a cere ajutorul prin intermediul blogului meu.

  Reply
 2. Sirg

  in Timisoara gusturile mele sunt urmatoarele – imi place cafeaua New York de la Montecatini (Mall demisol, langa Mediagalaxy) si cam tot ce serveste acolo. Imi place si tipa care imi aduce cafeaua. De mancat… Casa cu Flori, de pe Alba Iulia. Nu e genul de shaormarie studenteasca sau fast food improvizat, ci un restaurant, dar mie acolo mi-a placut cel mai mult din toate punctele de vedere, si am inteles ca bucatarul de acolo are un salar impresionant, cat doi softisti si paznicul la un loc :))

  Nu-mi place gura de canal a lu’ Chioru pentru ca spirtu si aurolacu nu mai is ca pe vremuri si e mereu aglomerat =))

  Reply
 3. Dida

  Pizzeria Prego din Cluj, în Mănăştur. Prego 1 şi 2, sunt oarecum alăturate, una fiind pentru fumători, cealaltă pt. nefumători.

  Reply
 4. lilisor Post author

  Gheorghe : “Nu-mi place gura de canal a lu’ Chioru”… huh? De restul ştiu, am fost şi eu pe acolo de câteva ori. 🙂 Mersi de ajutor 🙂
  Mulţumesc Dida! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.