Worst day of my life!!!!

De azi noapte vomit la fiecare ora. Nasol moment! Aseara am fost la Festivalul Vinului si ne-am luat o sticla de vin rosu, Pinoit Noir. Dupa primele 2 paharele, am dat deja la rate.

A urmat un paharel de vin rosu fiert pe care l-am dat afara dupa jumate de ora.

De cand am ajuns acasa fac ture intre pat si toaleta. Nici macar n-am baut asa de mult.

Kiki si Axi mi-au spus sa nu beau apa toata noaptea, zis si facut. Dimineata insa n-am mai rezistat, muream de sete. Proasta idee sa beau apa. A trebuit sa fug la baie, sa nu vomit in pat. Da, experiente gretoase care ar trebui sa fie straine de fetele cuminti.

Ne-am facut un ceai de menta cu multa lamaie sa mai treaca greata. Macar pot sta la calculator.

Da, e prima data in 22 de ani cand patesc asa ceva. De regula n-am probleme cu vinul, pot bea si mai mult. Dar ieri n-am mancat prea bine, am fost obosita dupa o zi plina si m-am enervat dupa ce 2 imbecili s-au luat de mine pe strada.

Ce bine ca e weekend!

Later Edit. Mi-am dat seama de ce mi-a picat vinul asa de rau: nu era Frank Sinatra pe fundal!

11 thoughts on “Worst day of my life!!!!

 • Nasol de tot 🙁
  Åži totuÅŸi, tind să cred că de vină a fost totuÅŸi “calitatea” lichidului bahic, nu starea de oboseală, nervii sau foamea… nu e normal să dai la raÅ£e aÅŸa după primele 2 păhărele, după cum spui.
  Åži fă-te bine cât mai repede, pentru ca duo-ul să se poată reîntoarce cu cărÅ£ile la bibliotecă 😀

 • Nenea bibliotecarul are un nume… Da, poate fi de la vin, cine stie.
  Lucianu: nu cred sa mai am nevoie de asa ceva, prea curand nu mai pun alcool in gura!
  Gheorghe: mda, cica era Pinot Noir de Recas. De regula vinurile lor sunt foarte bune, cine stie cu ce l-au amestecat pentru festivalul vinului.

 • 🙁 poate ai avut ghinionul sa nimeresti o sticla naspa
  eu unul, nu-s fan al vinului rosu
  totusi, mi se pare ciudat ca tocmai de la recas sa ti se intample asa nasol

 • Pinot Noir de RecaÅŸ! Cum suna chestia asta, ca si marchiza de Tiganestii Noi. Nici macar nu avem brandurile noastre locale, incercam sa copiem ce fac altii. Vinurile de Recas sunt acceptabile, dar nimic deosebit, atat pot sa spun ca nu sunt niste vinuri proaste, dar asta nu e chiar un atu.

  Vreau sa dau un exemplu din experientele mele recente din Italia – ei sunt renumiti pt vinurile lor, si au vinuri cunoscute foarte bune, dar pt ca eram cu bugetul limitat, am cumparat o sticla de vin cu 2.5 euro si cu toate ca ma asteptam sa fie o poshirca, a fost un vin foarte bun. Diferenta este ca la noi vinurile ieftine sunt o porcarie, pe cand acolo, chiar si marcile “populare”, si vinurile ieftine sunt foarte bune, din simplul motiv ca nu doresc sa isi strice blazonul.

 • Cine e fata cuminte de care ziceai ca trebuie ferita de groaznicele experiente bahice? 😛
  Unele surse sigure m-au informat asupra calitatii “superioare” a “strugurilor”* din care au fost facute vinurile de la targ! 😀

  *chimicalelor

 • Pingback: Placerile toamnei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.