You should be dancing, yeah!

Acum câţiva ani era pe Cartoon Network un promo cu melodia celor de la Bee Gees, You should be dancing. Era un glob disco şi mai multe personaje animate dansau într-un club. Eh, ce vremuri şi ce distracţie!

Azi noapte am ieşit în oraş. Ieri toată ziua am stat în pijamale, am lenevit şi am mancat toată ciocolata din casă, iar noaptea ne-am îmbrăcat şi noi pentru a ne întâlni cu Ciuraru, Alex Ardelean şi alţi prieteni în Blue Monday.

Când am văzut globul disco din club mi-am adus aminte de promo-ul mai sus menţionat. Pare atât de demodat astăzi.

Pe la ora 23 clubul era aproape pustiu. După ora 23.30 parcă s-a deschis supapa de oameni! Pe la miezul nopţii nu mai aveai loc la masă sau la bar. Fetele făceau faţă cu greu comenzilor.

Muzică bună, atmosferă relaxată. Dar prea mult fum de Å£igară ÅŸi bere prea scumpă. 8 lei Bavaria la 0,5l. Probabil muzica live e inclusă în preÅ£ul băuturii…

Am dansat azi noapte cât pentru următorii 10 ani! De foarte mult timp n-am mai dansat. Şi culmea, nu băusem nici un strop de alcool! Pe muzica aia era imposibil să stai locului.

Pe la 1, 1.30 Andraş şi formaţia au urcat pe scenă. Jur că n-am mai văzut femei mai distruse, enervante şi penibile precum 2 pipiţe care tot se băgau în faţa chitariştilor! Probabil au ajuns şi ele la shot-urile de vodka din partea casei.

Oricum băieţii au cântat foarte bine, oamenii au fost super încântaţi, femeile leşinau după micuţul chitarist South Park iar băutura curgea în valuri.

Când am ajuns acasă urechile încă ne ţiuiau, hainele puţeau a fum de ţigară aşa că de dimineaţă le-am băgat la spălat dar măcar ne-am distrat cum nu ne-am mai distrat de multă vreme.
Ah, am uitat să precizez: muzica a fost în principal din anii 80 şi 90.


Discover House of Pain!

3 thoughts on “You should be dancing, yeah!

  • ce nu stiti voi e ca muzica e exact aceiasi inca de cand Blue Monday era in locatia veche.
    nu s’au deranjat sa invete nicio melodie noua.
    aici totul e scump, nu’si merita banii, muzica e de 2 lei, toti taranii sunt acolo!!! e ca si cum dupa mutarea clubului Miraje(manele) lumea vine din inertie tt in acelasi loc.

  • Mie mi-a placut atmosfera creata de Alex. Asa de bine imbina melodiile incat cred ca multa lume s-a distrat.
    Mergeam in Blue Monday si cand erau langa Bigy’s. Da, acolo era mai intim, era o atmosfera de crasma rock. Andras a ridicat putin stacheta, e vorba totusi de un local in buricul targului cum s-ar zice. Ma rog, arata bine totusi clubul. Iar Alex Ardelean ca DJ e un motiv pentru care as mai merge pe acolo. Rar, ca e scumpa berea, dar as mai merge 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.