Zambeste, maine va fi mai rau!

Se poate întâmpla ceva mai rău decât lucrurile care s-au întâmplat anul ăsta? Avem criză economică, credite cu dobânzi imense, preţuri îngrozitor de mari, salarii de mizerie şi, mai nou, un Parlament majoritar PSD+PC!! Oh, vai şi amar!
Românii au dovedit încă odată că le e dor de comunism … trist 🙁
Băsescule, continuă să te cerţi cu Tăriceanu. PSD vine din urmă şi culege roadele veşnicului scandal prezidenţial!

Ce urmează, Dumnezeu cu mila! Ori ne facem stoc de alimente şi strângem cureaua, ori emigrăm!

Vama Veche – Hai sa emigram in America
Asculta mai multe audio Muzica »

6 thoughts on “Zambeste, maine va fi mai rau!

 1. Sirg

  majoritar inseamna 50% + 1 loc

  Si sincer, PSD nu imi inspira comunism, nu stiu de unde ai ramas cu asta, pur si simplu nu-mi inspira nimic, nimic bun. Eu nu am reusit sa imi amintesc ce au facut ei in acesti 4 ani, si pt ce i-au votat pensionarii care au mers la vot.

  Fi realista si recunoaste ca PSD,PC,PDL,PNL = aceleasi lucruri. Nu exista diferente prea mari si viata noastra nu se va schimba mai in bine sau mai in rau daca ar fi oricare din partidele astea la guvernare. Ar fi la fel de prost.

  Reply
 2. lilisor Post author

  Pai, PC imi inspira securitate si nesiguranta iar PSD ma duce cu gandul la PDSR adica PCR. I’m sorry, pentru mine PSD va ramane partidul comunistilor. Mai au mult de lucrat la imagine pana ma vor convinge ca “stapanii” comunisti au disparut din partid si ca sunt gata sa faca ceva.
  Da, cam toate partidele sunt la fel. Majoritatea membrilor habar nu au care sunt legile dupa care functioneaza, ideologiile si strategiile. Nu ca le-as stii eu prea bine sau ceva, dar eu nu sunt om politic si nici nu voi fi vreodata. Am prea mult bun simt pentru meseria de politician.

  Reply
 3. Sirg

  Se stie ca toate partidele au securisti, iar unii au si recunoscut asta fara menajamente.

  Mie PC imi inspira un partid de buzunar creat de niste baieti foarte influenti si puternici, cu scopul de fi partidul buturuga mica si de a-si proteja interesele implicandu-se in politica.

  PSD este partidul “alternativa” la PNL-PDL, fara a avea o personalitate in sine. Este pur si simplu o entitate de promisiuni si proiecte sociale nerealiste pt Romania. Personalitatile din PSD sunt fie personaje expirate politic, fie oameni compromisi in scandaluri, fie oameni care nu au mari calitati de lider de partid, vezi Geoana

  Reply
 4. paradox

  In cel mai bun caz va fi ardealul vandut ungariei pe doua oale de bob-gulyas si 1 litru de tuica de corcoduse. Altfel, o sa mergem la fund cu bucurestiul lor cu tot.
  Auzi tu, “provincia”… de parca nu noi am cara economia in spate.
  Cat despre psd+pc… mda 😐

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.