Work hard, stay humble!

Adi Hadean de 1 Decembrie @ Oradea

Nu știu ce faceți voi de 1 decembrie dar noi, adică eu și Laurențiu, îi vom ține companie lui Adi Hădean (eu mai mult lui Tito, frumosul Golden Retriever devenit ajutor de bucătar)

Cum, nu știi încă? Cel mai bun bucătar din România vine în Oradea să gătească cea mai bună fasole cu cârnați ce o vor mânca românii de Ziua Națională a României!

Vă ținem la curent cu locul și ora!

Update:

După ora 12:00 pe platforma cuprinsă între Biserica Szent Laszlo şi Podul Ferdinand, cei prezenţi sunt aşteptaţi la o porţie de fasole cu cârnaţi pregătită după o reţetă tradiţională.

Sper doar să mai prind și eu vreo porție …

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. Am gasit pe site-ul primariei, informatia utila si necesara: “După ora 12:00 pe platforma cuprinsă între Biserica Szent Laszlo şi Podul Ferdinand, cei prezenţi sunt aşteptaţi la o porţie de fasole cu cârnaţi pregătită după o reţetă tradiţională.”.

    Tot acolo e si programul manifestarilor de maine. Cu fanfara, muzica populara etc.

    Ne vedem acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.