Bărbatul modern: ciufulit si androgin!

Lainey Gossip a “descoperit”, în urma Teen Choice Awards din Statele Unite, bărbatul acestui secol. Sau mă rog, al următorilor 3-4 ani.

E un amalgam între Robert Pattinson, Zac Efron (yuck!) si Chace Crawford. Asta pentru că ei sunt “the new hottie” în materie de actori tineri.

Dacă vrei să fii în trend ai face bine să ai: păr ÅŸaten/castaniu, oleacă ciufulit, ochi albaÅŸtri, buze pline sau drepte, sprâncene stufoase, păr pe piept, o privire “ucigătoare” ÅŸi … o înălÅ£ime de minim 1,85 m. Ah, ÅŸi maxim 70 de kilograme. Doamne feri să treci peste!

Robert Pattinson (mijloc) e cam… Å£eapăn, androgin ÅŸi are obiceiul de a poza cu limba la vedere. Nu că ar fi o problemă dar toate adolescentele trebuie să-ÅŸi schimbe de 3 ori scutecul atunci când actorul păşeÅŸte pe covorul roÅŸu.

Zac Efron (dreapta) are o faţă de libidinos. Åži de băiat de bani gata ce-ÅŸi petrece timpul liber în saloane de manichiură ÅŸi pedichiură. Nu m-ar mira să citesc despre el că e gay! Buzele alea ascund cevaaaaa……..

Chace Crawford (stânga) … ehee maică, ce bucată! El parcă e mai uman în comparaÅ£ie cu Robert. De el îmi place. Prea înalt pentru mine. Da, ÅŸtiu. Vulpe pot fi uneori. 😀

barbatii-secolului

image credit: laineygossip.com

P.S: apropo de actori şi adolescente, ştiţi care e cea mai furată carte din Diverta? Zori de Zi, sau Breaking Dawn de Stephenie Meyer.   Pe cuvânt de jurnalist!

7 thoughts on “Bărbatul modern: ciufulit si androgin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.