Cei mai buni bucatari din Romania…

… sunt Viorel Copolovici ÅŸi Adi Hădean!
Cred că nu trece zi în care să nu intru pe siteurile lor şi să mă minunez de bunătăţurile pe care le dibuiesc.

Adeseori îl surprind pe Laurenţiu cu o reţetă nouă recomandată de Adi, sau ne sfătuim pe YM! cu privire la ce vom găti când ajung acasă de la serviciu.

Oamenii ăştia doi au un stil fascinant de a face mâncarea delicioasă doar din imagini. Numai când văd pozele deja îmi imaginez aroma senzaţională, savoare ce-mi inundă creierul şi îmi face papilele gustative să ţopăie de fericire că se vor delecta cu ceva nou.

Nu pot spune că sunt mofturoasă la mâncare dar sunt anumite preparate pe care nu le pot consuma dacă nu conţin diverse arome şi condimente.

Åžtii ce-mi mai place la cei doi bucătari? Că dau sfaturi. De asemenea, sunt de apreciat pentru că au bloguri/siteuri curate care se încarcă uÅŸor, reÅ£ete simple cu imagini reuÅŸite. Să nu mai spun că admir  faptul că paginile nu sunt încărcate de insigne, bannere ÅŸi tot felul de porcărioare ce tronează pe blogurile culinare scrise de femei. De parcă siteul ar fi în ton cu stilul fin ÅŸi elegant al celui ce găteÅŸte …

Datorită unei reţete postată de Adi Hădean am început să mănânc ciuperci. Mi-a făcut atât de tare poftă încât n-am rezistat tentaţiei, chiar dacă eu vreme de 22 de ani n-am pus gura pe ciuperci. Omul ştie să-şi vândă marfa.

De-ajuns cu lauda. Deseară voi găti nişte ciuperci cu smântână, propuse de maestrul Hădean iar mâine cel mai probabil voi încerca nişte costiţe de porc marinate.

Poftă mare să ai!

6 thoughts on “Cei mai buni bucatari din Romania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.