Cine e “Cel mai sexi barbat din lume”?

Pentru că bărbaţii au o problemă în a recunoaşte un bărbat frumos (e ceva legat de orgoliu şi sexualitatea lor, din câte am auzit), fetele au prioritate în a-şi exprima părerile legate de Cel Mai Sexi/Frumos Bărbat Din Lume, concurs organizat de People Magazine, ediţia anului 2009.

Anul trecut Hugh Jackman aka Wolverine a fermecat doamnele ÅŸi domniÅŸoarele din lumea întreagă cu fizicul său de invidiat. La 41 de ani, “moÅŸulică” Hugh arată … ehe, arată mai bine decât mulÅ£i tineri de 25 de ani.

Câţiva candidaţi la titlul de Cel mai frumos/sexi bărbat, în funcţie de popularitate şi şansele lor de a câştiga în concursul organizat de People Magazine:

1. Johnny Depp

Cum să nu-i îndrăgeÅŸti zâmbetul ÅŸi gropiÅ£ele alea ce se cer Å£ucate?! Sau tenul măsliniu? Părul creÅ£ ÅŸi negru?! Uf! 😀 Plus că, trebuie să recunoaÅŸteÅ£i, Johnny se bucură ÅŸi de aprecierea publicului purtător de cojones. A jucat excelent în Public Enemy chiar dacă pelicula n-a respectat întocmai realitatea. Totodată îmi place că-ÅŸi Å£ine familia departe de bârfele de la Hollywood.

johnny deepsursa imaginii: Cherry Shit

2. Ryan Reynolds

Dintre toţi bărbaţii blonzi, de el îmi place ăl mai tare, vorba bunicii. N-am văzut The Proposal dar am văzut Wolverine şi mi-a plăcut. Are un trup de invidiat (şi fund bombat :D), e însurat cu Scarlett Johansson, una dintre cele mai dorite femei din lume. Doar că umblă prea mult nebarbierit, adică deloc pe placul meu pentru că are barbă deasă.

ryan reynoldssursa imaginii: gossip z

3. George Clooney

Da, ştiu, e un clişeu. Deşi e bătrân din cale afară şi îi plac porcii ca animale de companie, mie tot îmi e drag. E un fel de Anthony Hopkins dar mai bronzat şi cu un abdomen mai lucrat. George are acel ceva, acea charismă care vrăjeşte. Mulţi actori nu reuşesc să farmece cu doar un zâmbet o audienţă numeroasă,  aşa cum reuşeşte Mr. Clooney.

george clooneysursa imaginii: fran-cesca

4. Matt Damon

Matt seamănă cu un copil inocent dar care totodată îşi păstrează capul pe umeri ÅŸi reuÅŸeÅŸte să impresioneze prin naturaleÅ£e. A crescut în ochii mei pentru că nu s-au auzit scandaluri sexuale legate de el ÅŸi familia sa, are grijă de fetiÅ£ele sale ÅŸi se implică în numeroase campanii umanitare. Să nu uităm că are simÅ£ul umorului, vezi episodul Kimmel-Silverman, “I’m fucking Matt Damon“.

matt damonsursa imaginii: siebbi

5. Colin Firth

Motive: e britanic, are un accent care înnebuneşte, arată mereu impecabil în public, e tată devotat şi soţ fidel. Cel puţin oficial. Cu toate acestea, un bărbat decent şi simpatic e puţin probabil să câştige titulatura de Cel mai sexy bărbat tocmai pentru că e prea simpatic şi cuminte. People trebuie să-şi vândă revista iar Colin nu va reuşi să vândă atât de bine precum o va face Robert Pattinson sau Justin Timberlake.

colin firthsursa imaginii: kapvera

6. Robert Pattinson

De la el îmi place accentul. Yeah, I’m a sucker for English men! Dar cam atât. Are o siluetă prea androgină pentru gusturile mele, prefer bărbaÅ£ii mai … rotunjori. 😀 ÃŽnsă Robert nu are ce-i trebuie Celui mai sexi/frumos bărbat: încrederea în sine. ÃŽn toate interviurile în care este întrebat cum se simte în rolul de sex-symbol, Robert e jenat de întrebare, ba mai mult chiar  spune că urăşte să fie recunoscut pe stradă. Acum câteva luni, pe când filma pentru o altă producÅ£ie decât Twilight Saga, a fost agresat de fane în plină zi, pe stradă. Au intervenit poliÅ£iÅŸtii pentru el. Are doar 23 de ani, e de înÅ£eles că îi lipseÅŸte acea charismă ÅŸi calmul necesar pentru a potoli un grup de fane dezlănÅ£uite, aÅŸa cum reuÅŸeÅŸte Brad Pitt.

robert pattinsonsursa imaginiipfu, greu e sa gasesti o poza decentă cu omul asta!

7. Gerard Butler

Sau “Ladies Man”. Mi-a plăcut ultimul rol în care l-am văzut din The Ugly Truth. ÃŽn “300” a lăsat multe doamne ÅŸi domniÅ£e cu gurile căscate (brr, nu te gândi la prostii, mă refer la abdomenul ăla lucrat)!  Plus că se lansează Law Abiding Citizen, un film ce va fi un succes de box office iar Gerard arată din ce în ce mai bine. Motivele pentru care People l-ar urca pe un loc fruntaÅŸ în top ar fi: e actor pe val, ultimele sale filme s-au bucurat de aprecierea publicului, arată bine însă, n-ar ajunge pe locul 1 pentru că … are un accent straniu, se zvoneÅŸte că ar fi fost într-o relaÅ£ie cu drogata de Lindsay Lohan (Eeww!) ÅŸi Jennifer Aniston i-a dat papucii.

gerard butlersursa imaginii: preppy guy

8. Sam Worthington

“E drăguÅ£, cred c-am să-l sărut!”, îşi spunea o fetiţă într-o anumită reclamă românească. Sam e un actor bun, mi-a plăcut în Terminator Salvation ÅŸi sper să-mi întăresc părerea bună despre el după ce voi vedea Avatar, ultima producÅ£ie marca James Cameron. Singurul motiv pentru care nu cred că are prea mari ÅŸanse e faptul că Sam e un actor necunoscut.

Sam Worthingtonsursa imaginii: marvin orion

Ar mai fi Denzel Washington şi Wentworth Miller din Prison Break dar cum n-au făcut vâlvă la Hollywood în ultimul an, nu au şanse reale de a intra în top.

Cine sunt cei mai frumoşi/sexi bărbaţi din lume pentru tine? (nu, soţii, prietenii, logodncii nu se pun!)

28 thoughts on “Cine e “Cel mai sexi barbat din lume”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.