Craciun fericit cu Ho Ho Ho!

Prin noiembrie îți spuneam că abia aștept să văd prima comedie românească de Crăciun. Vreo 2 săptămâni mi-a luat să mă coving să merg la cinema și încă vreo 3 să-l conving pe Laurențiu să mă însoțească. Băi, cât de încăpățânați pot fi bărbații ăștia uneori! Mai ales când e vorba de un film cu Ștefan Bănică Jr.

Ho Ho Ho – primul film românesc de Crăciun e o peliculă drăguță, are un scenariu tipic hollywoodian dar … merită văzută! Sincer! Chiar dacă Bănică Jr. nu e un actor care ar putea să mă convingă să văd un film în care joacă, Bogdan Iancu (HoraÈ›iu din film, băieÈ›elul în jurul căruia se construieÈ™te acÈ›iunea) e adorabil! Rârâit, cu un zâmbet contagios, e imposibil să nu-l îndrăgeÈ™ti din prima. Iar Alina Chivulescu e superbă!

La sfârșitul filmului am realizat că și noi, românii, putem face filme bune, care să binedispună, să aducă un zâmbet acolo unde lipsește. Replicile lui Horațiu sunt cele mai amuzante, parcă ar fi fost scoase din emisiunea „Copiii spun lucruri trăznite„.

Dacă ți-a plăcut Home Alone, Beethoven 1,2 și 3, îți va plăcea și Ho Ho Ho.

ÃŽn altă ordine de idei, la mine a venit deja moÈ™ul, pesemne că am fost cuminte. Dacă MoÈ™ul nu va veni È™i la tine, să-mi dai de veste. Poate-l tundem 😀

Crăciun fericit!

10 thoughts on “Craciun fericit cu Ho Ho Ho!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.