Despre prietenii si oamenii de la Arsenal Park

Știu că revin cam târziu cu un post complet, dar am o scuză: au fost părinții mei în vizită și nu am dorit să pierd puținele zile/an pe care le petrec cu ei, pentru a scrie pe blog.

Bun! V-am mai oferit câteva informații despre Arsenal Park din Orăștie. Dar ce nu v-am spus e cât de mișto au fost oamenii pe care i-am întâlnit acolo.

După ce am ajuns la Cluuuj, de unde ne-a preluat Crivățu‘ cu al său jipan, care ne-a dus repede, ca gândul È™i ca vântul până-n Orăștie, am avut ocazia să stau la poveÈ™ti cu oameni miÈ™to precum Nebuloasa, Groparu (ha!, în sfârÈ™it un om care vorbeÈ™te mai repede decât mine), Sîrbul È™i o mândreÈ›e de fată în persoana Corinei, Cassinii (doamna Cassini, Laura, e È™i frumoasă È™i deÈ™teaptă È™i de gaÈ™că, pfiu, ce de complimente), să-i revăd pe Denisuca È™i pe Sebi/Visurât.

Am rămas plăcut surprinsă să-mi revăd una dintre fostele mele șefe, (brr, ce urât sună exprimarea asta), Amalia de la Analog FM Timișoara, care împreună cu Berni s-au ocupat ca noi să ne bucurăm de un weekend de vis.

Și așa a fost! N-am dus lipsă de nimic: mâncare excelentă, băutură din plin (mă rog, mai mult pentru ceilalți, după o bere eu pic eroic în pat!), distracție și jocuri pentru copii mai mari.

Pentru că n-am condus niciodată nimic altceva în afară de bicicletă, nu m-am băgat la golf cart-uri, boogie-uri sau la John Deer. Însă i-am avut ca șoferi pe Sebi, Andrei și Laurențiu.

 • Am jucat mini golf È™i, din păcate pentru orgoliul meu, am ratat până È™i cele mai simple trasee. Dar jocul a fost amuzant, mai ales când Laura i-a cam umilit pe bărbaÈ›i cu stilul său de a juca. Glumesc!
 • Mi-a fost frică să cobor cu bicicleta pe drumul în pantă, aÈ™a că LaurenÈ›iu s-a amuzat copios pe seama mea, când veneam târâș-grăbiÈ™ pe lângă È›oaclă…
 • Am stat pe scaun când Berni, Denisa È™i LaurenÈ›iu se chinuiau (È™i au reuÈ™it) să miÈ™te drezina din loc. DeÈ™i m-am lăsat pe mânerul fierotaniei, cu toate cele 50 de kile ale mele, dihania n-a vrut să se urnească nici măcar un milimetru. Mda, n-am mâncat spanac!
 • Aripioarele de pui făcute pe grătar, cu cărbuni, sunt la fel de bune precum cele făcute pe grill-gaz-ul nostru.
 • Ciorba de burtă a fost delicioasă È™i foarte hrănitoare, mai ales după o noapte în care a plouat cu bere È™i È›uică.
 • Crivățu e È™i mai miÈ™to offline decât online. Și vorbeÈ™te mai mult decât mine. Dovada că È™i bărbaÈ›ii vorbesc mult 😀
 • Nebuloasa e una dintre cele mai pragmatice È™i mai năroade femei pe care le-am cunoscut vreodată. Se aseamănă mult cu FălcuÈ›a Mică, È™i ea e năroadă.
 • Groparu ne-a povestit amintiri din armată. Nu ale lui, fireÈ™te. Dar m-a convins să văd filmul Compania 9, producÈ›ie rusească despre câțiva soldaÈ›i trimiÈ™i în Afganistan. Mersi Gropare, fain film ‘o fost.
 • Eu È™i Corina am fost copilele din tabără, ăle mai tinere. Doar ea a avut tupeul să intre în piscină. Mda, sunt prea fricoasă… 🙁
 • DeÈ™i e tot leu, ca mine, Sebi/Visurât parcă nu È™tie ce e frica. Băi, ce leoaica lu’ peÈ™te sunt eu de mi-e frică de o amărâtă de bicicletă?! Fac de ruÈ™ine zodia 🙁
 • ÃŽn cele 3 zile cât am stat pe acolo, au apărut vreo 2 alei, făcute peste noapte. AngajaÈ›ii de la Arsenal Park sunt ca niÈ™te furnici, trebăluiau de zor.
 • Dacă voi avea vreodată o casă, cu o curte mare, îmi voi cumpăra o trambulină! Și un golf cart.
 • Cei mai viteji paznici de la Arsenal Park au fost doi cățeluÈ™i adorabili. Cum auzeau ceva printre copaci, cum începeau să latre. Sau dacă te jucai doar cu unul dintre ei, celălalt devenea gelos È™i lătra la tine.
 • BăieÈ›ii s-au împuÈ™cat la airsoft, timp în care fetele au purces la inspectat parcul. De unde È™i multitudinea de poze cu natură, camere, căței, avion, maÈ™ini etc.

Dacă vreodată aveți șansa să mergeți la Arsenal park din Orăștie, nu ratați ocazia! E prea tare unitatea militară de vacanță pentru a nu o vizita într-un weekend.

Poze:

comandament arsenal park sah la arsenal park locomotiva

catelusa mamica catelusii aparatori nebuloasa pe boogie fara volan

jumatate de tab camere in buncar soba antica

casa ofiterilor groparu groparind-o pe denisa bunataturi pe gratar

plimbare cu transportorul pe senile piscina pat imens pe afect de tun

2 thoughts on “Despre prietenii si oamenii de la Arsenal Park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.