Enervant!

E frustrant şi enervant când reuşeşti să faci ceva, te documentezi, cauţi informaţii şi încerci să încropeşti ceva cât mai la obiect şi nu poţi să promovezi munca ta pentru că … trebuie să aştepţi acel “good to go”!

E foarte enervant şi frustrant pentru că în timp ce tu ştii că ai fost primul care a descoperit chestiunea, alţii se bucură de munca ta iar tu încă aştepţi un răspuns. Evident, când răspunsul va veni, vei fi privit ca încă un “copiator, un ahtiat după trafic”. Ce bă, te-ai gândit şi tu să-mi spui asta acum, când toată lumea ştie?!

Şi mai frustrantă devine situaţia când vezi că alţii nici măcar nu pomenesc sursa ideilor. Nu nene, eu am descoperit, eu am văzut. Dacă ai văzut de la început, de ce mama naibii n-ai spus nimic? De ce ai tăcut în banca ta şi ai aşteptat să scriu eu ceva ca apoi să vii şi tu cu un articol?

Ştiu, ţi-era frică să nu cumva să te faci de rahat. Dar dacă tot te-ai inspirat din munca altuia, măcar fă bine şi mulţumeşte-i! N-am nevoie de link dar măcar precizează că o fraieră ca mine ţi-a dat mură-n gură dovezile!

Cred că a fost singurul moment în care mi-a fost ciudă pe mine că blogul ăsta nu are trafic şi nu are notorietate. Chiar nu mă interesează aspectele astea în mod normal dar în momentul în care văd cum cineva se foloseşte de munca mea pentru a se bate în piept cu o cărămidă: “eu am descoperit, eu am observat”, mama naibii, atunci chiar devine frustrant!

Şi mai ciudă mi-e pe faptul că încă aştept un răspuns. Birocraţia există peste tot, nu doar în sistemul administrativ!

6 thoughts on “Enervant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.