Enervant!

E frustrant ÅŸi enervant când reuÅŸeÅŸti să faci ceva, te documentezi, cauÅ£i informaÅ£ii ÅŸi încerci să încropeÅŸti ceva cât mai la obiect ÅŸi nu poÅ£i să promovezi munca ta pentru că … trebuie să aÅŸtepÅ£i acel “good to go”!

E foarte enervant ÅŸi frustrant pentru că în timp ce tu ÅŸtii că ai fost primul care a descoperit chestiunea, alÅ£ii se bucură de munca ta iar tu încă aÅŸtepÅ£i un răspuns. Evident, când răspunsul va veni, vei fi privit ca încă un “copiator, un ahtiat după trafic”. Ce bă, te-ai gândit ÅŸi tu să-mi spui asta acum, când toată lumea ÅŸtie?!

Şi mai frustrantă devine situaţia când vezi că alţii nici măcar nu pomenesc sursa ideilor. Nu nene, eu am descoperit, eu am văzut. Dacă ai văzut de la început, de ce mama naibii n-ai spus nimic? De ce ai tăcut în banca ta şi ai aşteptat să scriu eu ceva ca apoi să vii şi tu cu un articol?

Ştiu, ţi-era frică să nu cumva să te faci de rahat. Dar dacă tot te-ai inspirat din munca altuia, măcar fă bine şi mulţumeşte-i! N-am nevoie de link dar măcar precizează că o fraieră ca mine ţi-a dat mură-n gură dovezile!

Cred că a fost singurul moment în care mi-a fost ciudă pe mine că blogul ăsta nu are trafic ÅŸi nu are notorietate. Chiar nu mă interesează aspectele astea în mod normal dar în momentul în care văd cum cineva se foloseÅŸte de munca mea pentru a se bate în piept cu o cărămidă: “eu am descoperit, eu am observat”, mama naibii, atunci chiar devine frustrant!

Şi mai ciudă mi-e pe faptul că încă aştept un răspuns. Birocraţia există peste tot, nu doar în sistemul administrativ!

6 thoughts on “Enervant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.