Extenuant …

Am obosit să mă tot explic. Nu mai am răbdare. Lucru ce mă face din ce în ce mai nesociabilă. N-am chef de discuÅ£ii, de afirmaÅ£ii stupide gen “las’ că te ÅŸtiu eu mai bine”. Uff! De când mă cunosc alÅ£ii mai bine decât mă cunosc eu?! De când ÅŸtiu alÅ£ii tot ce gândesc eu? (nu e vorba de ceea ce scriu pe blog).

Abia aştept să vină ziua de salariu să-mi cumpăr nişte uleiuri naturale de levănţică, brad şi tei. Am descoperit noi modalităţi, naturale, de a înmiresma camera. Urăsc mirosul tern, apăsător şi încărcat al încăperii. Poate şi ăsta e motivul pentru care mă simt atât de agitată şi irascibilă.

Oricât de mult aş aerisi camera parcă totuşi nu e ca în copilărie, atunci când intram în casă şi mă întâmpina un miros proaspăt, unic. Niciodată nu am reuşit să descifrez ce era. Cert e că am observat că fiecare casă în care am intrat avea un miros specific. Unele adorabile, altele (de obicei de la ţară) mai puţin.

Abia aştept să vină ziua de duminică să pot să fac o baie lungă de 2 ore. Din când în când parcă băile lungi şi înmiresmate împrospătează psihicul obosit de atâtea griji. După o baie lungă şi o ceaşcă de ceai cald, lumea pare mai frumoasă şi mai blândă.

Off, weekendul pare atât de departe azi … dar mâine va fi mai aproape!

5 thoughts on “Extenuant …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.