Greata…

… vine de la scârba pentru anumite persoane pe care mi-a fost dat să le cunosc.

… vine de la gustul amar ce mi-l lasă unii “învăţaÅ£i” ai “patriei” care nu-s în stare să elaboreze o idee argumentată, fără injurii sau invenÅ£ii menite a le alunga frustrările

… vine de la mirosul de “c…t” pe care-l simt de fiecare dată când astfel de persoane deschid gura

Niciodată lucrurile nu-s doar albe sau doar negre. Întotdeauna sunt nuanţate. Trebuie doar să deschizi ochii şi să vezi întâi jegul din patul tău. Faptul că îl ascunzi sub un preş nu înseamnă că nu există. Dimpotrivă, se va strânge tot mai mult şi va ajunge să te sufoce.

Niciodată nu i-am înţeles pe cei care mereu se plâng că nu le merge bine, mereu critică atunci când se încearcă ceva şi nu ar face un lucru cât de mic pentru a remedia situaţia.

Dar deh, ăştia suntem noi! Lătrăm cât putem, caravana oricum trece liniştită mai departe. Cu sau fără câini sau căţeluşi!

p.s: postul ăsta vine după ce acum câteva zile am citit comentariile unor articole ÅŸi am realizat că în spatele unui nick pe net se ascund caractere frustrate ÅŸi încărcate de ură… păcat!

10 thoughts on “Greata…

 • I hope it’s not MEE!!! :-S

  Acum lasand gluma deoparte, incearca sa treci peste lucrurile astea. Daca tot observi cu minutiozitate fiecare nunata, vei avea viata plina de momente amare si de realizari ca cele scrise mai sus. Eu zic sa nu te lasi doborata de cateva comentarii fara gust, de la persoane (poate) cunoscute.

  Deci, sfatul meu: Stai afara (de fapt, asta e si sfatul Lion 😆 )

 • Mi-am propus a ma juca un pic, folosindu-ma de textul de mai sus. (Copy/paste – un fel de DADAism)

  scârba gustul(ui) amar in stare să elaboreze o idee argumentată, alunga frustrările, mirosul pe care-l simt persoane albe sau doar negre.

  deschizi ochii şi sub un preş nu strânge jegul din patul tău.

  Dimpotrivă, am citit comentariile nuanţate doar să deschizi ochii liniştită.

  Cu sau fără câini, simt de fiecare dată caractere frustrate.

  Lătrăm cât putem în spatele caractere(lor).

 • el e omul fara nume, el e omul fara poza,el,e omul fara atitudine , el e omul fara caracter,el e … cine este el? :)) ghici ghicitoarea mea :)) parerea mea

 • Cine este acel om fara nume, fara poza, fara atitudine, fara caracter? Ca tot nu am vazut raspunsu 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.