Iepurasi-coconasi prin centru in Timisoara

Văzuţi ieri, în Piaţa Operei din Timişoara. La un moment dat, un puştiulică de vreo 8 anişori, a venit şi le-a aruncat nişte iarbă. S-au pus urecheaţii pe ronţăit, zici că nu mai văzuseră iarbă de secole.

Iepurele mare alb, cu ochii roÅŸii, cred că “era în călduri“. Fugărea toate femelele din Å£arc. Deh, hormonii ăştia! Un cuÅ£ulache simpatic s-ar fi jucat cu urecheaÅ£ii dacă n-ar fi fost Å£arcul. AÅŸa că fugea de nebun în jurul gardului, scheorlăind ÅŸi plângând de ciudă că iepurii se alergau ÅŸi el nu avea voie să se distreze cu ei….

iepurasi mananca iarba

iepuras pitic

iepure incalzit

iepurasi flamanzi

iepure alb urias

iepuras la apa

P.S: fireşte, îmi rezerv dreptul de a nu fi furată. Pozele nu au watermark dar nu le poţi folosi fără acordul meu!

20 thoughts on “Iepurasi-coconasi prin centru in Timisoara

 • vezi ca iepurele mare si alb cu ochi rosii de obicei e mascul, iar din cate stiu eu masculii (la orice animal) nu intra niciodata in calduri.. doar femelele..
  bafta

  *comentariu editat de lilisor!

  • Ile, asta e prima si ultima data cand pomenesti pe undeva de jobul meu! Baga bine la capatana!
   Ai auzit de expresia “a intrat in calduri”? E folosita, ce-i drept incorect, si pentru masculi, e folosita chiar si pentru oameni, cand faci misto de cineva. Ce voiai sa spun? Ca avea chef sa f**a ceva?
   Mea culpa ca n-am semnalizat prin ghilimele. Credeam ca esti destul de destept incat sa te prinzi…

 • eu am vrut sa-ti dau un sfat.. daca tu l-ai inteles gresit nu e treaba mea.. puteai sa nu publici comentariul daca iti era asa rusine..

  p.s. si daca tot vorbesti pe un ton ironic foloseste-mi prenumele.. nu e frumos sa iei pe cineva doar cu numele da familie pentru ca automat ii implici toata familia in subiect..

  noapte buna si nu am nevoie de raspuns

  =

  • =))!! Enervat din pricina cui? Daca te referi la Ile de mai sus, ei bine, sa spunem doar ca el e persona non-grata aici si pe multe alte bloguri. S-a gasit el destept sa se lege de locul meu de munca, lucru ce ma deranjeaza.
   De enervat nu ma enervez. N-am pe ce. De acord, uneori dau replici mai … taioase si mai dure dar in unele cazuri se impune asa ceva!

 • cica persoana non-grata =)) .. mare ii gradina ta Doamne..

  p.s. vezi ca e ultima oara cand iti zic sa nu-mi mai folosesti doar numele.. a treia oara ne suparam

  • E ultima oara cand iti spun ca aici nu esti binevenit! Stii tu bine de ce! De asemenea, e ultima oara cand iti mai scot din spam vreun comment! De acum inainte, sterg tot! Oricum debitezi numai tampenii! Prietenii stiu de ce 😀

 • Lili, nu ii mai folosi numele de familie ca ii ridici brand awarnes-ul si apoi te mai da si in judecata. Eu i-am explicat la om sa se puna sa se cultive si apoi sa scoata capul din mizeria care il inconjoara, da vad ca nu asculta, oricum nici dracu nu il suporta. Problema e alta, mult mai profunda…doamne feri sa dau ochi cu el ca o zis ca nu vom mai discuta frumos. vad ca si pe tine te-a luat aprox la fel, cine stie ce pui de ninja o fi el si noi nu stim, oricum am de gand sa verific informatia.

 • Nu ai voie sa folosesti numele Ille? Da de cand Ille e brand sau tradmark? Sau nu am aflat? Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille Ille

 • Ma bag si eu ca musca il lapte insa Danutzu greseste. Desi toti stim ce e vorba de el as dori sa ii fac o mica sesizare (in caz ca nu stie) numele lui de familie se scrie cu doi de L si nu cu unul singur (ILLE si nu ILE cum a scris Lilisoru’). Deci draga Danutzule, Lilisoru putea sa se refere la un alt ILE sau ILLE … ca vorba aia cum eu nu sunt singurul Mazilu pe planeta nici el nu e singurul ILLE pe glob, chiar daca el crede ca lumea se invarte doar in jurul lui.

 • @sebi nu ma intereseaza, cum eu nu va strig mazilu si …. asa si eu am pretentia ca sa nu mi se mai foloseasca doar numele si doi la mana e vorba de bun simt.. am incheiat subiectul ca vad ca s-a deviat rau de la subiect.. o sa stiu de acuma ca nu e bine sa ajuti pe toata lumea.. bafta

  @ovi vezi sa nu fii dezamagit de informatie

  Comentariu editat de Lilisor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.