Intrebarile de vineri

 • Pe timp de criză mâncăm mai multă carne?!

În Oradea s-au înmulţit magazinele ce comercializează carne şi mezeluri. În drumul meu spre serviciu trec pe lângă vreo 4 în decurs de 20 de minute. Carnea e tot scumpă dar magazinele se înmulţesc precum ciupercile. Mai ales cele care vând carne adusă din Ungaria.

 • Nu vă deranjează prunele, corcoduÅŸele, fructele ce cad din pomi pe trotuare?

Ieri, lângă staţia de tramvai de la fostul magazin Perla (Oradea!), întreg trotuarul era acoperit de un strat de corcoduşe căzute din pomii de pe margine. Dacă tot avem fructe pe toate străzile, nu pot fi folosite? Mă gândeam că se pot face compoturi, gemuri pentru case de copii, case de bătrâni. Decât să fermenteze şi să pută pe trotuare, mai bine ar fi folosite în scopuri umanitare, nu?

fructe

 • De ce bărbaÅ£ilor le e lene să-ÅŸi ducă ÅŸosetele în coÅŸul cu rufe murdare ÅŸi preferă să le arunce prin cameră?

Doi colegi de serviciu mi-au confirmat că asta e o problemă universală a bărbatului. Mă rog, după o anumită vârstă, apariţia copiilor şi a familiei, bărbatul e mai disciplinat dar până atunci, îşi arunca hainele peste tot. Care-i raţionamentul pe care vă bazaţi când faceţi asta?

 • Dacă Universitatea Spiru Haret are probleme cu legalitatea, de ce dimineaÅ£a la radio aud spoturi în care studenÅ£ii sunt îndemnaÅ£i să se înscrie la Spiru?

La Radio România Actualităţi se difuzează într-o veselie un spot publicitar de unde am aflat că Universitatea Spiru Haret, universitate acreditată, face înscrieri pe diverse specializări. Azi dimineaţă, cu câteva minute înainte de difuzarea reclamei, la ştirile de la jumătatea orei, crainicul citise un material despre ilegalitatea Spiru Haret. Eh!

12 thoughts on “Intrebarile de vineri

 • 1) Romanul n-o sa moara de foame niciodata, mai ales la capitolul mezeluri/salamuri ieftine.

  2) Propun ca in fiecare weekend sa iesim si sa culegem fructele de pe jos sau daca nu putem in weekend macar seara o ora doua ca sa ne relaxam.

  3) Pentru ca prefer sa vin acasa dupa servici sa ma relaxez, sa deschid direct calculatorul, sa fumez o tigara, sa beau o bere si sa mananc o saorma, si sa lancezesc acolo macar 30-45 de minute si apoi sa-mi pese de ce este in jurul meu eventual.

  4) Pentru ca respectiva institutie a platit pentru un anumit calup de reclame intr-o anumita perioada, nu are nicio legatura cu crainiciul sau cu stirile pe care le citeste el. Este ca si cum ai intra pe un site si vezi o reclama la prezervativele Durex si apoi citesti o stire cum ca 1/10.000 de prezervative se pot rupe. Era intrebare retorica?

  • 3. Egoistule 😛

   4. Adica, toata mass media trateaza subiectul ilegalitatii universitatii Spiru Haret si ei o dau inainte cu “Universitate acreditata… bla, bla..” Ma rog, ai dreptate la faza cu platitul la calup. Dar totusi, eu, ca viitor potential student, n-as risca sa ma inscriu la Spiru 😛
   Mi se pare reclama inutila. 😀

 • La care barbati te referi? Asa pot intreba si eu, de ce toate femeile sunt materialiste.

  Daca corcodusele ar fi bune la ceva, nu ar ramane acolo. Vezi vara ce repede se fura ciresele sau toamna nucile.

  • Corcodusele sunt bune la : gem, compot, tuica.
   Nu mai stiu cum e in Timisoara dar in Oradea daca indraznesti sa iei corcoduse/mere/cirese/visine/pere/orice fruct, dintr-un pom de langa un bloc, risti sa iasa o baba frustrata sa te ameninte cu bataia pt ca ii furi fructele.
   In spatele firmei sunt vreo 5 visini. Multi dintre ei au fost incarcati de fructe. Fireste, visinele alea s-au uscat in pom si pe jos pt ca oamenii au taiat crengile de jos si copiii nu se mai pot catara sa le culeaga.
   Mi se pare ca se irosesc fructele! Decat sa mearga la piata, sa dea 4 lei/kg de visine, mai bine ar fi mancat din pomul din fata blocului.
   Dar … n-ai cu cine 🙁 Oricum fructele alea s-au uscat in pom sau au cazut pe trotuar, fermentand acolo 🙁

  • Mi se pare o lipsa de civilizatie ca sa te aprovizionezi din pomii din jurul blocului sau imprejurimi. Nu e treaba mea sa curat sau sa culeg fructele altora (de ex pomii de pe domeniul public sunt ai primariei). Daca te duci sa iei, iti va zice cineva ca furi si intr-un fel, ar avea dreptate.

   De corcoduse e plin, ai auzit de surplus? 🙂
   Ideile tale cu compotul si gemul pentru batrani sunt frumoase, dar cine va face compotul sau gemul?
   Totusi, tuica pt batrani este un demers cu succes garantat, te asigur!

   P.S. Defapt ma interesa sa elaborezi subiectul cu barbatii care e porci si arunca pe jos ciorapii.

 • Gheorghe: e pe dracu lipsa de civilizatie. Daca locuiesti in blocul ala, nu ai voie sa mananci cirese de acolo? Le lasi sa se prapadeasca? Nu e pacat de fructele alea?
  In copilarie noi ne cataram in orice pom sau copac ne iesea in cale. Am mai cazut, ne-am mai julit, dar macar am mancat cirese direct din pom, ne-am distrat si am avut o copilarie frumoasa si fericita.
  Copiii de azi nu mai au voie sa faca asta. Vezi Doamne, se oftica vecinii. Pfu, in curand o sa-i tinem in borcane de sticla, sa nu care cumva sa intre in contact cu vreo bacterie 🙁

  Plus ca exista serviciu de curatenie, se pot matura si trotuarele unde fermenteaza fructele pe jos. Am trecut ieri pe niste stradute unde puÅ£ea de-Å£i muta nasul din loc. Solutii sunt, trebuie doar sa le puna cineva in aplicare 😛

  In privinta sosetelor, sunt multi barbati care fac sau faceau asta. Stiu cel putin 10 barbati care asa fac: isi lasa sosetele intr-un colt in camera in care dorm in loc sa le duca la baie, in cosul cu rufe.
  Cum ziceam, 2 colegi mi-au povestit ca si ei fac la fel. Sa nu uitam ca am un frate mai mare, am vazut cum sunt barbatii tineri care nu au grija curateniei 😛
  Ce nu inteleg e de ce fac asta?

 • 1)pai da … cea mai buna leguma fiind carnea! :D:P
  2)Nu m deranjeaza, atata timp cat nu cad la mine in cap. ;))
  3)Ca asha-i cel mai simplu.
  4)Ptr. ca tupeu din sistemul universitar(privat si de stat) a depashit,demult, limita maxima admisa.

 • 3) sosetele se pun la pastrare nu se arunca intr-un colt. Daca te grabesti, peste o zi sau doua poti sa le iei iara in picioare, in loc sa-ti cauti altele curate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.